Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria retrà homenatge al paper dels xiquets i xiquetes durant el confinament amb el conte “Tot anirà bé”



L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria d'Igualtat, Educació en Valors, Polítiques Inclusives i Hàbits Saludables, ha volgut retre homenatge a totes les menudes i menuts del municipi de Llíria, que en el temps del confinament van mostrar valentia, esperança i resiliència. En este període, Llíria Jove-Menuda va proposar als xiquets i xiquetes compartir per mitjà de fotografies, poemes i dibuixos tot el que estaven vivint en eixos moments.

Així va nàixer el conte "Tot anirà bé", una obra narrada per Lorena A. Martí i il·lustrada per Fede Gomis Coloma, que "els ret homenatge, ja que ens han oferit un exemple difícil d'oblidar en uns temps tan convulsos que, no obstant això, han servit per a demostrar la responsabilitat social i solidaritat de la nostra infància", ha explicat la regidora de l'àrea, Vallivana Murgui.

Per això, i com a mostra d'agraïment per l'esforç i la valentia mostrats durant els moments més complicats de la pandèmia, l'Ajuntament de Llíria està repartint, durant estos dies, 1.300 exemplars del conte a totes les xiquetes i xiquets nascuts entre 2010 i 2014, que els arribarà als seus domicilis. A més, a totes les persones que van participar amb els seus dibuixos, poemes i fotografies, se'ls citarà per a entregar-los la publicació personalment a l'Espai Jove.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon