Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria premia la decoració de la ciutat en estes festes nadalenques

Llíria:

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Llíria ha fet públic hui la relació de persones i entitats premiades en el concurs d'engalanament de balcons, façanes i aparadors comercials 2020.

En la categoria d'aparadors comercials, el primer premi ha sigut per a Indoteka, el segon per a Forn Ca Susi, el tercer per a Nou Calasanz, el quart per a Centre Auditiu i Òptica Anna Cervera, i el cinqué per a Llibrería Cantó.

Pel que fa al premi a la millor façana, balcó o finestra particular, les persones guardones han sigut: Noa Llopis Gil (primer), Francisco Gorrea Alamá (segon), Esther Ariete Martínez (tercer), Juan Jaime Alcocer Simeó (quart), i Isabel Vicente Enguídanos (cinqué).

En l'apartat de decoració col·lectiva, el primer premi ha recaigut en els veïns i veïnes del carrer Duc de Llíria. La resta ha quedat desert.

L'edil de Comerç, Joanma Miguel, ha agraït "la participació de les prop de 30 persones i comerços que han participat en esta iniciativa que promou anualment l'Ajuntament amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria, i que servix per a posar bonica la nostra ciutat en estes festes nadalenques i donar una imatge atractiva i dinàmica del comerç local".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon