Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alumnat de l'Escola d'Art i Superior de Disseny proposaran diversos usos per a l'edifici de l'antic Escorxador de Bétera

Bétera:


  •  L'Ajuntament busca plantejar nous i funcionals usos per a aquest espai i alhora, contribuir en l'aprenentatge i donar l'oportunitat a l'alumnat de treballar en un edifici real.
  •  En l'actualitat aquestes instal·lacions alberguen la Ràdio Municipal així com també el Taller Municipal de Ceràmica.

 

El Consistori de Bétera ha arribat a un acord amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València perquè facen diverses propostes d'ús de l'edifici de l'antic Escorxador. "Quan vaig entrar a la regidoria vaig fer una valoració de tots els edificis municipals i em va agradar la idea de fer partícips a alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny per a replantejar i fer més funcionals els edificis existents. Enguany s'ha materialitzat aquesta proposta i l'edifici que han triat per a elaborar els seus projectes és l'antic Escorxador", ha explicat la regidora d'Edificis Municipals, Eva Martínez.

D'aquesta manera, l'àrea d'Edificis Públics ha posat a la disposició de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics aquest espai perquè valoren, a través de diferents projectes, l'optimització i viabilitat de nous i millors usos i tal com ha indicat la regidora d'Edificis Municipals "traure el seu potencial i bellesa".

Per això, aquest edifici municipal ha congregat a més de 80 alumnes de l'Escola d'Art Superior de Disseny de València els qui, per tandes i sempre complint amb les mesures sanitàries establides, han accedit a les instal·lacions per a conéixer-les de primera mà i així poder treballar en el seu treball final dels seus Estudis Superiors de Disseny d'Interiors.

Aquests 80 alumnes s'han distribuït en cinc grups dirigits per diferents professors per a, metre i càmera de fotos en mà, començar a treballar in situ en projectes que es triaran a través de tres propostes que faça l'equip docent conjuntament amb el Consistori. Per a aquest fi, des de l'àrea d'Edificis Municipals s'ha facilitat tot tipus d'informació rellevant, històrica i de tradició sobre el municipi. La importància dels Alfàbegues ha sigut un dels tants exemples que s'ha posat en comú perquè es considere i valore a l'hora de triar els usos.

L'Ajuntament de Bétera també pretén que aquests projectes s'exposen al públic i així sotmetre'ls a un procés de participació ciutadana. "Sens dubte és una col·laboració molt beneficiosa tant per als veïns i veïnes, com per al Consistori i per a l'alumnat, que tindrà la possibilitat de treballar en un edifici real on aplicar tot l'aprés a les aules", ha conclòs Eva Martínez.


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon