Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant fa públic el premi del primer Concurs de decoració de façanes i balcons

 David García ha sigut el guanyador del primer Concurs de decoració nadalenca de les façanes i balcons de Vilamarxant després de la valoració del jurat, que va visitar totes les llars que s'havien engalanat per a l'ocasió.

L'alcalde Héctor Troyano en companyia de Miguel Navarro, regidor de Festes, van recórrer el nucli urbà per a avaluar totes les façanes i balcons que havien participat en el certamen, que pretenia fomentar l'esperit nadalenc en la localitat del Camp de Túria.

“Ha sigut una bonica experiència la primera edició del Concurs, que tindrà més recorregut en els pròxims anys. Volíem que el Nadal inundara el nostre poble i ho hem aconseguit, ja que molts dels nostres veïns han participat amb boniques decoracions plenes de llum i color”, ha explicat Miguel Navarro.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon