Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornada de bones pràctiques en àrees industrials de la mancomunitat y la FVMP, amb 50 persones asistint

S'ha donat a conèixer la gestació i posada en pràctica de la EGM de Paterna

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat al costat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) una jornada sobre bones pràctiques en àrees industrials. El motiu de la cita era conèixer de primera mà com es va gestar l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del Parc Tecnològic de Paterna.

La cita que s'ha realitzat a través d'una plataforma online per a respectar els protocols de seguretat contra la Covid-19, ha comptat amb la participació de cinquanta persones; entre responsables polítics i personal tècnic dels ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana.

La jornada ha consistit a desgranar la llei 14/2018 i a conèixer com es va gestar la EGM de Paterna. Per això, ha comptat amb la participació de l'alcalde de la localitat i president de la Comissió d'Indústria de la FVMP, Juan Antonio Sagredo.

Durant la seua intervenció, Sagredo ha destacat “la importància de la col•laboració públic-privada per a millorar i modernitzar les àrees industrials i, en conseqüència, fer-les més atractives per a la captació d'inversions i l'aterratge de noves empreses”.

En aquest sentit, ha assenyalat que “ara més que mai, és moment d'impulsar una col•laboració entre empreses, ajuntaments i mancomunitats per a continuar modernitzant les àrees industrials, com estem fent des de l'Ajuntament de Paterna mitjançant convenis econòmics amb totes les nostres àrees empresarials”.

També han intervingut Juan María Bádenas Carpio, catedràtic de Dret Civil de la Universitat Jaume I, especialista en Àrees industrials i pare intel•lectual de la Llei 14/2018. I s'ha pogut conèixer l'experiència de Paterna a través de les explicacions del coordinador de Promoció econòmica de l'Ajuntament, José María Martínez. A més, el gerent de FEPEVAL, Diego Romá, ha mostrat durant la seua intervenció la realitat dels polígons i àrees industrials a la comarca i en la Comunitat Valenciana.

El delegat d'Àrees Industrials de l'ens supramunicipal i alcalde de Llíria, Manuel Civera, ha explicat durant la seua intervenció “la importància de les àrees i polígons industrials en el desenvolupament dels nostres pobles i ciutats”. La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha sigut l'encarregada de clausurar l'acte. “Gràcies a la participació de persones expertes en la matèria com són les que avui ens han acompanyat ací, hem pogut descobrir i conèixer més sobre les Entitats de Gestió i Modernització de les Àrees Industrials. Les EGM són necessàries per al futur dels nostres polígons i de les nostres àrees industrials. Si som capaços de transformar les nostres zones industrials podrem crear comarques amb present i amb futur”, ha conclòs Celda.



 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon