Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els comerciants de l'Eliana entreguen els premis del concurs d'aparadors i balcons. Una tenda de flors, una de joies i una altra d'infusions

Estudiants de Comerç actuen com a jurat en la cinquena edició del Concurs d'Aparadorisme Nadalenc.

L'Associació de Comerciants de l'Eliana va entregar ahir els premis del V Concurs d'Aparadorisme Nadalenc i de l'IV Concurs de Decoració Nadalenca de Balcons. L'acte, que va comptar amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent, la regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés; i del president de l'Eliana Poble Comercial, Sergio Podscharly, es va celebrar en el Nou Espai del Centre Sociocultural.

En la cinquena edició del Concurs d'Aparadorisme el jurat, format per alumnes i professorat del cicle de Formació Professional de Comerç i Màrqueting de l'IES l'Eliana, va tindre en compte els criteris d'originalitat, creativitat, harmonia de la decoració o il•luminació.

D'aquesta manera, la millor decoració i la més artístiques ha anat a parar a les mans de El Jardín de Chelo. El segon premi se'l va emportar la joieria Bohèmia i el tercer va ser per a Sensaciones de Te. El jurat va reconéixer també, amb un esment especial, el treball de Comes Forn i Pastissería i del Centre Òptic de l'Eliana.

Per la seua part el quart Concurs de Balcons, dirigit a la ciutadania, va tindre en compte l'elaboració artesanal de la decoració i l'impacte estètic, a més de l'ambientació que aporta als carrers de la localitat. En aquesta ocasió, el primer edil va destacar que per primera vegada un dels balcons guanyadors està situat en una zona residencial, i va entregar els esments especials a María Caballero i Loles Gozalvez.

Així, el millor balcó decorat aquest Nadal és el de Mabel Bellver, seguit del de María Escudero i, en tercer lloc, el de Rocío Coll.

Els premiats de tots dos concursos van rebre 75,150 o 200 euros, en la tercera, segona i primera categoria respectivament, en vals per a gastar en comerços locals de l'Eliana durant aquestes festes.

Torrent ha felicitat els premiats i ha insistit en la necessitat de secundar, aquest any més que mai, al teixit comercial local que ofereix productes de bona qualitat, de proximitat i a preus competitius.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon