Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera rep més de 25.000€ per a activitats culturals

Bétera:


  •  Aquesta subvenció ha suposat la realització d'espectacles culturals en el municipi com per exemple "Els aventures de Monsieur Jules" de Spanish Brass, que recentment ha obtingut el Premi Nacional de Música.
  •  L'objectiu de l'ajuda és la difusió i promoció de la programació cultural municipal 2020.

 

El regidor de Cultura, Manuel Chover, ha anunciat la concessió d'una subvenció per al finançament de la programació cultural de Bétera durant aquest any 2020 a través del Servei d'Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València. Aquesta subvenció està concedida després que des de la regidoria se sol·licitara, a través de l'elaboració per part del tècnic de cultura d'una programació cultural municipal en la qual es van integrar totes les arts escèniques com ara teatre, música de cambra, titelles, música coral, monòlegs, dansa etc i dirigit a tots els públics.

La inspiració de Mary Shelley, Els músics de Bremen, Concert Orfeó Universitari de València Carmina Burana, Dani Miquel i el Ma, Me, Mi, Mo, Músics, Píxels Offline, Sabates en l'aire, Guerra de Sexes, sexes en guerra, Les aventures de Monsieur Jules són alguns dels principals espectacles beneficiats per aquesta subvenció que s'han realitzat fins al moment. L'objectiu d'aquesta ajuda, que suposa un total de 25.015,50€, és la realització d'activitats i tallers culturals a Bétera durant el present any.

"Inevitablement la situació de crisi sanitària actual ha afectat la programació cultural, no obstant això, la resposta dels nostres veïns i veïnes ha sigut molt bona i sobretot, han tingut un comportament exemplar complint les mesures en cada activitat realitzada" ha explicat el regidor de Cultura.

En totes les activitats culturals posades en marxa, el Consistori ha establit unes mesures d'aforament limitat i restringit, distància social, ús obligatori de mascareta, presa de temperatura i ús de gel desinfectant a l'entrada i l'eixida dels espectacles i esdeveniments organitzats.

A més cal destacar que l'Ajuntament de Bétera va apostar durant el confinament per realitzar una programació cultural online perquè tots els veïns i veïnes continuaren gaudint des de casa i al mateix temps, el Consistori va voler "minimitzar l'impacte econòmic provocat per la crisi sanitària en el sector contractant espectacles en format digital i fomentant així l'ús d'artistes i companyies", ha recordat Manuel Chover.


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon