Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera convoca ajudes per a autònoms, micropimes i pimes que han vist perjudicada la seua activitat a causa de la Covid-19

Bétera:


  •  La quantia de l'ajuda és de 500 € per persona física o jurídica i de 750 € per a aquelles persones que exerceixen la seua activitat en un local o establiment en règim de lloguer.
  •  L'Ajuntament pretén contribuir a facilitar el manteniment de l'activitat comercial i el desenvolupament econòmic a Bétera.

 

 

Amb la finalitat d'ajudar al teixit comercial del municipi i fer costat al manteniment de l'activitat econòmica, l'Ajuntament de Bétera ha posat en marxa una línia d'ajudes destinades a autònoms, microempreses i pimes.

Després de la publicació d'aqueixes ajudes, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío ha manifestat "a fi de pal·liar els efectes negatius d'aquesta crisi sanitària, des de l'Ajuntament hem volgut posar-nos al costat del nostre teixit comercial amb aquesta línia d'ajudes de concessió directa a autònoms, micropimes i pimes que hagen vist disminuir els seus ingressos i ocupacions com a conseqüència de la Covid-19 perquè així puguen fer front a les despeses i perjudicis ocasionats pel tancament dels seus establiments, la suspensió de la seua activitat o la reducció de la seua facturació".

La quantia de les ajudes és de 500 € per persona física o jurídica i de 750 € per a aquelles persones que exerceixen la seua activitat en un local o establiment en règim de lloguer.

Aquestes ajudes es concediran als autònoms, micropimes i pimes que l'activitat que desenvolupen s'haja vist afectada pel tancament d'establiments disposat en la normativa dictada durant l'estat d'alarma o, no sent aquest el cas, que l'activitat desenvolupada per l'empresa haja patit una reducció de la seua facturació, durant el segon trimestre de 2020, d'almenys el 50%, en relació amb la mitjana efectuada en l'exercici 2019.

A més tal com indiquen les bases reguladores de la convocatòria aquestes ajudes són de concessió directa sempre que complisquen els requisits per a ser beneficiaris.

El termini de presentació de sol·licituds serà de quinze dies hàbils a partir de hui mateix, dia en què s'ha publicat en el BOP i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

Amb aquestes ajudes municipals, el Consistori continua fent costat als sectors més castigats per la pandèmia perquè puguen fer front a la situació derivada de la Covid-19.

"Des de l'Ajuntament es treballa per a fer costat al nostre teixit comercial per això hem posat en marxa aquesta línia d'ajudes que ajudaran a mitigar els greus efectes de la covid-19 entre els nostres empresaris i autònoms", ha explicat el regidor de Comerç i Indústria, Joaquín Gómez.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon