Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Tornen els tallers per a trovar ocupació a la Mancomunitat i el nou "Aprendre a emprendre"

 Al desembre es reprenen les sessions totalment gratuïtes i de forma online

 La Mancomunitat Camp de Túria torna a oferir a la ciutadania els tallers i sessions per a la cerca d'ocupació i els itineraris per a emprenedors. Amb l'arribada del mes de desembre tornen les activitats gratuïtes dirigides a la població de Camp de Túria.

En concret, el dilluns 1 de desembre comença el Pla d'Ocupabilitat. Al costat de l'Ajuntament de Vilamarxant començarà la calendarización de les 6 sessions que comprenen el projecte laboral, curriculum vitae, entorn digital i ocupació, oportunitats laborals, entrevista de treball i coaching per a l'ocupació. Les sessions són gratuïtes i a través de plataformes digitals per a respectar totes les mesures establides per Salut Pública per a lluitar contra la Covid-19. Es realitzaran des de les 09.30 hores.

Es tracta de grups reduïts on es podran treballar diferents aspectes amb perfils homogenis. Si estàs cercant treball i vols formar part dels pròxims plans que es desenvolupen pots telefonar al 962798150 Ext.2.


Emprenedors i empresa

A més, el mes de desembre també es posen en marxa els itineraris per a les persones emprenedores i les empreses. Sota el nom de ‘Aprendre a emprendre’ i ‘Aprendre a consolidar-se’ es posa a la disposició de les persones interessades una sèrie de tallers i jornades on poder aprofundir en conceptes i eines que els seran útils per al desenvolupament de la seua idea de negoci i/o per a la consolidació de l'empresa.

Els itineraris compten amb un mòdul de ‘Aprendre a emprendre’, un mòdul de Gestió Financera, un altre de CEO i un altre de Gestió Laboral. Si vols conèixer el calendari o resoldre algun dubte pots telefonar al 962798150 Ext.2 i respondrem a totes les teues qüestions.

Aquestes iniciatives s'emmarquen dins de l'Acord Territorial d'Ocupació. Un projecte que es desenvolupa en la Mancomunitat Camp de Túria des de l'any 2016 i que està subvencionat gràcies a Labora i a Fons Europeus.Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :