Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tornen els tallers per a trovar ocupació a la Mancomunitat i el nou "Aprendre a emprendre"

 Al desembre es reprenen les sessions totalment gratuïtes i de forma online

 La Mancomunitat Camp de Túria torna a oferir a la ciutadania els tallers i sessions per a la cerca d'ocupació i els itineraris per a emprenedors. Amb l'arribada del mes de desembre tornen les activitats gratuïtes dirigides a la població de Camp de Túria.

En concret, el dilluns 1 de desembre comença el Pla d'Ocupabilitat. Al costat de l'Ajuntament de Vilamarxant començarà la calendarización de les 6 sessions que comprenen el projecte laboral, curriculum vitae, entorn digital i ocupació, oportunitats laborals, entrevista de treball i coaching per a l'ocupació. Les sessions són gratuïtes i a través de plataformes digitals per a respectar totes les mesures establides per Salut Pública per a lluitar contra la Covid-19. Es realitzaran des de les 09.30 hores.

Es tracta de grups reduïts on es podran treballar diferents aspectes amb perfils homogenis. Si estàs cercant treball i vols formar part dels pròxims plans que es desenvolupen pots telefonar al 962798150 Ext.2.


Emprenedors i empresa

A més, el mes de desembre també es posen en marxa els itineraris per a les persones emprenedores i les empreses. Sota el nom de ‘Aprendre a emprendre’ i ‘Aprendre a consolidar-se’ es posa a la disposició de les persones interessades una sèrie de tallers i jornades on poder aprofundir en conceptes i eines que els seran útils per al desenvolupament de la seua idea de negoci i/o per a la consolidació de l'empresa.

Els itineraris compten amb un mòdul de ‘Aprendre a emprendre’, un mòdul de Gestió Financera, un altre de CEO i un altre de Gestió Laboral. Si vols conèixer el calendari o resoldre algun dubte pots telefonar al 962798150 Ext.2 i respondrem a totes les teues qüestions.

Aquestes iniciatives s'emmarquen dins de l'Acord Territorial d'Ocupació. Un projecte que es desenvolupa en la Mancomunitat Camp de Túria des de l'any 2016 i que està subvencionat gràcies a Labora i a Fons Europeus.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon