Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Salva Torrent compareix per a anunciar noves mesures contra la Covi-19

L'Eliana:

Entre elles destaquen en tancament de la sala d'estudi de la Biblioteca i els vestuaris de les instal•lacions esportives.             

El primer edil de l'Eliana, Salva Torrent, ha comparegut aquest divendres per a repassar l'actualitat de la pandèmia de Covid-19 en el municipi i anunciar una sèrie de mesures addicionals que ha adoptat l'Ajuntament atenent la seua evolució.

Entre les noves disposicions, i amb l'objectiu de reduir la mobilitat i els desplaçaments innecessaris es tancarà la sala d'estudis de la Biblioteca, que solament romandrà oberta per al préstec de llibres. A més, la institució afavorirà el teletreball entre els seus empleats, mantenint els serveis mínims d'atenció a la ciutadania, i fomentarà l'administració electrònica a través del registre electrònic i la tramitació de la signatura digital.

Amb la finalitat de reduir al màxim els contactes socials, es reduiran els actes culturals en espais interiors i es reduirà a menys del 50% l'aforament de l'Auditori Municipal. Per part seua, es tancaran els vestuaris de les instal·lacions del Poliesportiu i Les Taules i es prohibeix la presència de públic en competicions i entrenaments.

Per a continuar fent front a la propagació del virus, el consistori prorrogarà la desinfecció dels 150 quilòmetres de carrers del terme municipal, netejant-se amb major intensitat els espais públics de més concurrència. A més, s'han instal·lat ja un total de 24 cambres tèrmiques en l'entrada de col·legis i edificis públics. Finalment, els parcs municipals avançaran el seu horari de tancament a les 22 hores i es clausuraran tots els espais de joc infantils per a evitar el contagi entre els més menuts i menudes. Precisament l'esperada Cavalcada de SSMM els Reis Mags d'Orient no podrà celebrar-se, però l'edil ha garantit la seua arribada a tots els barris de la localitat.

Torrent ha recordat, a més, les prohibicions de celebrar qualsevol reunió social o familiar que supere les 6 persones convivents i d'eixir del territori valencià, amb les excepcions previstes.

Quant al nombre de positius, a 4 de novembre, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat en els últims 14 dies 23 casos per PCR a l'Eliana.

L'alcalde ha finalitzat la seua intervenció recordant la necessitat d'autoprotecció, l'obligació de seguir les instruccions de les autoritats sanitàries i la recomanació d'informar-se a través dels mitjans oficials, per a evitar la proliferació d'informacions falses.Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :