Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Salva Torrent compareix per a anunciar noves mesures contra la Covi-19

L'Eliana:

Entre elles destaquen en tancament de la sala d'estudi de la Biblioteca i els vestuaris de les instal•lacions esportives.             

El primer edil de l'Eliana, Salva Torrent, ha comparegut aquest divendres per a repassar l'actualitat de la pandèmia de Covid-19 en el municipi i anunciar una sèrie de mesures addicionals que ha adoptat l'Ajuntament atenent la seua evolució.

Entre les noves disposicions, i amb l'objectiu de reduir la mobilitat i els desplaçaments innecessaris es tancarà la sala d'estudis de la Biblioteca, que solament romandrà oberta per al préstec de llibres. A més, la institució afavorirà el teletreball entre els seus empleats, mantenint els serveis mínims d'atenció a la ciutadania, i fomentarà l'administració electrònica a través del registre electrònic i la tramitació de la signatura digital.

Amb la finalitat de reduir al màxim els contactes socials, es reduiran els actes culturals en espais interiors i es reduirà a menys del 50% l'aforament de l'Auditori Municipal. Per part seua, es tancaran els vestuaris de les instal·lacions del Poliesportiu i Les Taules i es prohibeix la presència de públic en competicions i entrenaments.

Per a continuar fent front a la propagació del virus, el consistori prorrogarà la desinfecció dels 150 quilòmetres de carrers del terme municipal, netejant-se amb major intensitat els espais públics de més concurrència. A més, s'han instal·lat ja un total de 24 cambres tèrmiques en l'entrada de col·legis i edificis públics. Finalment, els parcs municipals avançaran el seu horari de tancament a les 22 hores i es clausuraran tots els espais de joc infantils per a evitar el contagi entre els més menuts i menudes. Precisament l'esperada Cavalcada de SSMM els Reis Mags d'Orient no podrà celebrar-se, però l'edil ha garantit la seua arribada a tots els barris de la localitat.

Torrent ha recordat, a més, les prohibicions de celebrar qualsevol reunió social o familiar que supere les 6 persones convivents i d'eixir del territori valencià, amb les excepcions previstes.

Quant al nombre de positius, a 4 de novembre, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat en els últims 14 dies 23 casos per PCR a l'Eliana.

L'alcalde ha finalitzat la seua intervenció recordant la necessitat d'autoprotecció, l'obligació de seguir les instruccions de les autoritats sanitàries i la recomanació d'informar-se a través dels mitjans oficials, per a evitar la proliferació d'informacions falses.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon