Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mobilitat Sostenible de Llíria contracta la 2a Fase de conversió a zona de vianants de l'avinguda dels Furs


La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria  ha fet pública la contractació del projecte d'execució de la 2a fase de conversió a zona de vianants i regeneració urbana del tram de l'avinguda dels Furs que discorre entre els carrers Alcalde José Pérez Cotanda i Cronista Domingo Uriel.

L'edil de Mobilitat Sostenible ha assenyalat que este nou projecte "s'emmarca en el pla de conversió en zona de vianants de la ciutat, on es pretén guanyar espais per al vianant i la bicicleta, amb el que es fomenta la creació de zones verdes i de socialització a la localitat".

Amb esta nova iniciativa es pretén ampliar la zona del parc amb un vial amb plataforma única, on només podran accedir els vehicles que entren als seus aparcaments privats, i es destinarà l'espai disponible per a la circulació de persones i bicicletes i s'integrarà el nou vial amb el parc de Silvestre d'Edeta.

El regidor Paco García ha destacat que en esta legislatura "s'apostarà per una gran transformació urbana en les maneres i espais de desplaçament pel nucli urbà, així com en una millora en la senyalització i accessibilitat a les urbanitzacions".

Nous plans
Este pla de conversió a zona de vianants de diversos carrers anirà acompanyat d'una nova Ordenança de Mobilitat, un Pla Director de la Bicicleta, el redisseny de la plaça Major, la reordenació del trànsit en Duc de Llíria i la creació d'aparcaments dissuasius en les entrades i punts clau del municipi.

Amb estes actuacions, ha apuntat García, "es guanyarà en seguretat i qualitat de vida dels veïns i veïnes, ja que es millorarà la trama urbana, els carrers es convertiran en més permeables i amb un atractiu comercial, el vianant guanyarà espai al vehicle i a més es reduiran els nivells de contaminació i de sorolls".




 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon