Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 100 contagis en la residència "Savia" de Llíria. L'alcalde demana tranquil·litat i recorda que ja està controlat per personal sanitari

L'alcalde Manolo Civera recorda que la situació està davall el control del personal sanitari i no ha d'haver-hi motius d'alarma per a la població

L'Ajuntament de Llíria vol traslladar un missatge de tranquil•litat a la ciutadania pel brot sorgit en la residència Savia de Llíria, en la qual després d'un garbellat a 120 persones, s'han detectat més de 100 positius entre professionals del centre i residents.

En estos moments, hi ha 5 residents que han requerit hospitalització, encara que el seu estat no revist gravetat. La majoria de les persones contagiades presenten en principi símptomes lleus.

La residència es troba davall Vigilància Activa de Control Sanitari,en el grau 2, per personal del Departament de Salut Arnau-Llíria. De manera constant exercixen vigilància activa sobre la situació i es van prenent les decisions sobre mesures a establir sobre la ubicació i aïllament en el centre, mesures higièniques i de protecció, coordinació per al diagnòstic, seguiment i, en el seu cas, derivació sanitària dels residents.

L'alcalde Manolo Civera ha destacat que la situació "està baix control i no ha d'existir cap motiu d'alarma per a la població".

Igualment, ha informat que l'Ajuntament ha posat a la disposició de la Generalitat, la residència i els familiars de les persones internes "tota l'ajuda i els recursos municipals necessaris per a afrontar amb les majors garanties este brot".

 Finalment, ha insistit a la ciutadania en "la necessitat de continuar extremant les mesures de prevenció per a frenar els contagis, especialment pel que fa a reunions de caràcter familiar o social, perquè al final també depenen de nosaltres mateixos protegir la nostra salut i la de la resta de les persones".




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon