Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Llíria crearà un servei estable per a poder cobrir la recollida de poda a les urbanitzacionsL'Ajuntament de Llíria té previst posar en marxa, a principis del pròxim any, un servei estable per a la recollida a domicili de les restes de poda a les urbanitzacions del municipi. 

Cal recordar que l'any 2008 es va iniciar este servei però de forma no regular i sense una dotació específica i permanent de personal, al mateix temps que no comptava amb uns mitjans concrets per a poder cobrir-lo de manera eficient amb la periodicitat necessària. D'esta manera, presentava moltes manques i en certes èpoques de l'any no es podia prestar per la Brigada de Residus Sòlids, ja que depenia bàsicament de les contractacions dels plans d'ocupació o de reforços puntuals.

Els veïns d'estes zones residencies de fora del nucli urbà han vingut reclamant que este servei es preste de manera regular i amb una periodicitat concreta, amb la finalitat de poder fer previsions de poda i neteja de les restes vegetals en les seues parcel·les, per a després poder depositar-les a les portes dels seus habitatges per a la seua recollida.

Per això, des de la Regidoria d'Urbanitzacions es posarà en funcionament un servei regular, amb una dotació de mitjans mecànics i personal suficient per a donar cobertura a totes i cadascuna de les seues rutes.

El cost anual del servei ascendirà a 177.000 euros, el qual serà repercutit a través d'una taxa municipal a les persones usuàries del mateix a partir del pròxim exercici 2021.

Amb este projecte es donarà resposta a la demanda veïnal i es cobrirà la totalitat de les urbanitzacions situades al terme municipal de Llíria, que inclou més de 6.000 habitatges, amb les diferents rutes que s'han organitzat per a la recollida. El servei comptarà, així, amb dos camions compactadors, dues persones conductores i quatre peons, una dotació estable de personal inexistent en l'actualitat.
 Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :