Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria crearà un servei estable per a poder cobrir la recollida de poda a les urbanitzacions



L'Ajuntament de Llíria té previst posar en marxa, a principis del pròxim any, un servei estable per a la recollida a domicili de les restes de poda a les urbanitzacions del municipi. 

Cal recordar que l'any 2008 es va iniciar este servei però de forma no regular i sense una dotació específica i permanent de personal, al mateix temps que no comptava amb uns mitjans concrets per a poder cobrir-lo de manera eficient amb la periodicitat necessària. D'esta manera, presentava moltes manques i en certes èpoques de l'any no es podia prestar per la Brigada de Residus Sòlids, ja que depenia bàsicament de les contractacions dels plans d'ocupació o de reforços puntuals.

Els veïns d'estes zones residencies de fora del nucli urbà han vingut reclamant que este servei es preste de manera regular i amb una periodicitat concreta, amb la finalitat de poder fer previsions de poda i neteja de les restes vegetals en les seues parcel·les, per a després poder depositar-les a les portes dels seus habitatges per a la seua recollida.

Per això, des de la Regidoria d'Urbanitzacions es posarà en funcionament un servei regular, amb una dotació de mitjans mecànics i personal suficient per a donar cobertura a totes i cadascuna de les seues rutes.

El cost anual del servei ascendirà a 177.000 euros, el qual serà repercutit a través d'una taxa municipal a les persones usuàries del mateix a partir del pròxim exercici 2021.

Amb este projecte es donarà resposta a la demanda veïnal i es cobrirà la totalitat de les urbanitzacions situades al terme municipal de Llíria, que inclou més de 6.000 habitatges, amb les diferents rutes que s'han organitzat per a la recollida. El servei comptarà, així, amb dos camions compactadors, dues persones conductores i quatre peons, una dotació estable de personal inexistent en l'actualitat.
 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon