Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les persones usuàries dels quatre centres del Programa PRISMA - de la Mancomunitat - han realitzat 16 tallers en 2020


El Programa PRISMA Salut Mental, Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental gestionat per la Mancomunitat Camp de Túria, ha desenvolupat durant tot l'any 2020 un projecte específic de teràpia a través de l'aventura denominat AVENTURA’T.

Es tracta d'un projecte en el qual les persones usuàries dels quatre programes que conformen PRISMA: Bétera, Vilamarxant, La Pobla de Vallbona i Riba-Roja de Túria, han pogut gaudir de la realització d'activitats a l'aire lliure i d'aventura que han servit com a mitjà per a treballar aspectes que suposen una millora en la qualitat de vida de les persones.

El programa ha sigut subvencionat a través de la Diputació de València i en col•laboració amb Teràpia Aventura en el qual s'han realitzat un total de 16 tallers en el medi ambient i dues eixides al paratge natural de Chulilla.

 Les persones usuàries s'han mostrat molt satisfetes i realitzades i preveuen desenvolupar aquest tipus de projectes en el futur.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon