Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana oferirà reforç escolar als i les joves de Secundària que ho precisen

L'Eliana:

L'Espai Jove acollirà un nou servei per a acompanyar als i les alumnes elianeres amb eines i tècniques d'estudi.

La regidoria de Polítiques de Joventut ha posat en marxa un nou servei de reforç escolar dirigit a alumnes de l'ESO de cara a la preparació dels exàmens del pròxim mes de desembre. L'objectiu del nou programa és donar suport i ajuda als i les joves elianeres que necessiten un acompanyament en els seus estudis, ajudant-los a organitzar el seu temps, orientant-los escolarment i oferint tècniques per a estudiar d'una forma més efectiva.

D'aquesta manera des de l'Espai Jove es buscarà complementar la labor educativa que es duu a terme amb les famílies que atén els Serveis Socials de l'Ajuntament o amb aquell alumnat dels centres educatius que puguen tindre necessitats especials.

Les persones interessades han de reservar cita prèvia cridant al telèfon 671 393 989 o 96 275 80 30 ext.121, o contactar a través del correu electrònic elijove@leliana.es.

Tal com ha explicat el regidor de l'àrea, Jorge Pérez Comeche, no es tracta de classes particulars de matèries escolars, sinó que en aquest espai es treballarà l'adquisició d'eines, competències i habilitats per a la millora de la situació acadèmica dels elianers i elianeres, d'entre 12 i 16 anys, que el necessiten.

 

 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon