Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria sorteja 400 targetes regal de 30€ per a utilitzar en el comerç local

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria sortejarà, demà dimarts, 400 targetes, de 30 euros cadascuna, que podran utilitzar-se en els més de 80 comerços locals adherits a la campanya "Per tu i per mi, jo compre ací".

El sorteig, que tindrà lloc des del saló de plens de Ca la Vila, serà retransmés en directe a través de la pàgina oficial de Facebook del consistori a partir de les 11.00 hores, i es realitzarà a través d'una pàgina web que generarà 400 números aleatoris a l'atzar.

A cada ciutadà o ciutadana de Llíria major de 18 anys se li haurà assignat, prèviament, un número correlatiu per ordre alfabètic dels seus cognoms. Cadascuna de les persones agraciades en coincidir el seu número assignat amb el llistat generat a l'atzar per la pàgina web, resultarà guanyadora d'una de les targetes, amb la condició que en el mateix domicili no podrà haver-hi més d'una guanyadora.

Amb esta iniciativa, "el consistori injectarà 12.000 euros de manera directa a l'economia local, i es pretén reconéixer i posar en valor els múltiples beneficis de la compra de proximitat, especialment en uns moments en els quals les diferents restriccions degudes a la pandèmia pel Covid-19 estan colpejant directament al xicotet comerç", ha assegurat l'edil de Comerç, Joanma Miguel.

La campanya compta amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria i Caixa Popular. A més, cal recordar que esta acció es troba emmarcada dins del Pla Llíria Viva, estratègia posada en marxa per l'Ajuntament de Llíria per a combatre els efectes econòmics i socials de la pandèmia.

Un total de 83 comerços de la localitat s'han adherit a la campanya, i en els quals podrà utilitzar-se la targeta fins al pròxim 11 de desembre.
 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon