Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria contractarà a 4 joves a través del programa EMPUJU

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria contractarà a quatre persones menors de 30 anys, durant un període de 12 mesos, a través del programa EMPUJU de Labora, que subvenciona amb 72.000 euros esta iniciativa. Les places oferides inclouen 1 tècnic de medi ambient, 1 d'audiovisuals i 2 administratius.

Els joves interessats a accedir a esta convocatòria hauran d'estar inscrits en l'oficina Labora abans del 3 de desembre, en els codis establits per a cada lloc i en el Sistema de Garantia Juvenil.

D'altra banda, des de la Regidoria de Foment Econòmic s'informa que pròximament es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província l'anunci del programa de beques formatives remunerades per a postgraduats, impulsat per l'Ajuntament de Llíria a través del Pla Llíria Viva per a la recuperació econòmica i social del municipi. Este projecte, amb una inversió de 15.000 euros, permetrà a un total de 7 joves treballar durant tres mesos en el consistori.

L'edil responsable de l'Àrea, Joanma Miguel, ha assenyalat que tots estos programes "representen la voluntat de continuar apostant pel foment de l'ocupació juvenil, que també s'ha vist afectada per l'actual crisi econòmica i sanitària".   
 

 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon