Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Participació Ciutadana a l'Eliana proposa la creació d'un carril bici entre el Poliesportiu i Les Taules

L'Ajuntament invertirà 240.000 euros en les quatre actuacions triades pels veïns i veïnes a través dels Pressupostos Participatius.

Un total de 715 veïns i veïnes de l'Eliana han participat en l'última fase de la 6a edició del programa municipal de Pressupostos Participatius. La proposta de creació d'un carril bici en l'avinguda Germanies, entre el Poliesportiu i la zona esportiva Les Taules ha sigut l'opció més votada amb 202 sufragis. Aquesta obra s'inclourà en els pròxims Pressupostos Municipals, en els quals l'Ajuntament ja està treballant, perquè siga una realitat en 2021 i tindrà un cost estimat de 20.000 euros. 

En segon lloc, i amb 182 suports, la iniciativa de plantar més arbres als carrers, com per exemple en l'avinguda Germanies, prosperarà amb un cost estimat de 60.000 euros. En els comptes públics de 2021, i gràcies al mateix nombre de vots, s'inclourà la proposta de reparació de voreres en diferents punts del terme municipal, entre altres els carrers José Alegre Rubio, Meliana, Alboraia, Corona, la zona d'Hendaia i l'avinguda Bona Vista. En aquestes millores el Consistori invertirà un total de 100.000 euros.

L'última de les obres que s'inclouran per a executar en l'any vinent serà l'eliminació d'obstacles arquitectònics i la millora de l'accessibilitat en voreres i espais públics. 175 elianers i elianeres han apostat per aquestes actuacions en les quals l'Ajuntament invertirà altres 60.000 euros.

La resta de les propostes, entre les quals s'inclou la instal•lació de càmeres de seguretat, la instal•lació de diversos parcs infantils o la renovació de fanals, seran tingudes en compte per l'Equip de Govern i conforme es dispose de crèdit pressupostari.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha posat en valor l'aportació de la ciutadania en aquesta edició del programa que s'ha hagut de celebrar íntegrament en format digital, tant en la fase de recollida de propostes com en la votació pública. “Gràcies a la seua implicació, aquest pròxim exercici invertirem 240.000 euros en accions que es traduiran directament en millores en la qualitat de vida de tots els elianers i elianeres”, ha afirmat.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon