Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Mancomunitat Camp de Túria i la FVMP organitzen una jornada per parlar de les Entitats de Gestió i Modernització de árees industrials

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat al costat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) una jornada de bones pràctiques per a conèixer amb l'exemple de Paterna la creació de les Entitats de Gestió i Modernització (EGM) de les àrees industrials.

Es tracta d'una jornada que es realitzarà dijous que ve 3 de desembre de manera online. Participaran com a ponents l'alcalde del municipi de Paterna i President de la Comissió d'Indústria de la FVMP, Juan Antonio Sagredo Marco; el Coordinador de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Paterna, José María Martínez Santamaría; el catedràtic del Dep. de Dret Privat-Dret Civil, Universitat Jaume I, Juan Manuel Badenas Carpio i el gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Diego Romá Bohorques. L'encarregada de clausurar la jornada serà la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria i membre de Fòrum de Mancomunitats de la FVMP, Lola Celda.

 L'objectiu de la jornada és exposar de forma pràctica i directa els reptes, les dificultats i les possibles solucions per a aconseguir una millora en la implantació de la Llei de modernització i promoció en les àrees industrials. Per a això, es donarà a conèixer els processos, procediments i aspectes burocràtics de les administracions locals per a la creació de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de l'àrea industrial de Paterna (València), des de la perspectiva de bones pràctiques que servisca com a exemple a exportar a les àrees industrials de la comarca del Camp de Túria i, de la província de València, en general.

La cita va dirigida a autoritats i personal de l'administració local de la Comunitat Valenciana, particularment a Secretaris/as, Interventors/as i AEDL´s de les entitats locals.

Com la realització és per videoconferència i hi ha limitacions tècniques només es poden admetre 150 inscripcions. S'haurà de sol•licitar l'assistència mitjançant l'enllaç: https://forms.office.com. La FVMP respondrà la confirmació d'aquesta, d'acord amb les places citades. 

Les persones assistents podran realitzar preguntes als ponents a través del xat en la plataforma. També poden anticipar les seues preguntes via correu electrònic: comissioindustria@fvmp.org.
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :