Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La façana de l'Ajuntament de Serra s'ompli de cares de veïns i veïnes contra la violència masclista

Serra "Dona" la cara contra la violència de gènere

L'Ajuntament de Serra ha instal·lat a la façana de l'Ajuntament una gran lona amb les cares de cent veïns i veïnes amb motiu del 25N. Serra dóna la cara contra la violència masclista és una campanya d'alt impacte social que s'ha dut a terme durant este mes de novembre per visibilitzar la lluita contra aquesta lacra social.

"Serra dóna la cara és una campanya en la qual el veïnat ha volgut fotografiar-se per fer un gran lona de 3 x 5 metres que hem instal·lat a la façana de l'ajuntament amb motiu del 25N. En ella hi ha les cares de les persones que han volgut donar la cara contra la violència masclista” comenta l'alcaldessa Alicia Tusón.

Més de cent persones s'han sumat a la iniciativa durant les dos sessions de fotografia a peu de carrer. Amb esta campanya es pretén deslegitimar les conductes violentes des de la base de la participació ciutadana, amb una contundent resposta del veïnat que mostra la seua repulsa a la desigualtat.

il·luminació morada Paral·lelament els edificis públics i els monuments més emblemàtics de el nucli urbà es vesteixen amb el color morat durant aquestes dos setmanes fins al 25 de novembre. Amb il·luminació morada, l'Ajuntament de Serra pretén també donar visibilitat al 25N, jornada en què es commemora el Dia contra la Violència de Gènere.

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Serra du endavant esta iniciativa a través de les regidories de Benestar Social i Igualtat. La il·luminació morada s'ha instal·lat a l'Ajuntament de Serra, Casa de la Cultura, les torres andalusines de el Senyor i de l'Ermita així com la rotonda del cementeri i la font mural de l'entrada de la població.

 



 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon