Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació destina 1 milió d'euros a totes les federacions esportives valencianes


La Diputació de València vol demostrar una vegada més el seu ferm suport a l'esport base en un moment especialment delicat per a un sector que ha patit de manera intensa els efectes de la pandèmia. Les restriccions imposades per la crisi del coronavirus, la suspensió de nombroses competicions i la reducció de patrocinadors, ha suposat un dur colp per a les federacions esportives, que han vist com els seus recursos han disminuït dràsticament durant els últims mesos.

 Amb l'objectiu d'atenuar el màxim possible les dificultats per les quals estan travessant estes entitats, l'àrea d'Esports de la corporació provincial que dirigix el diputat Andrés Campos, ha decidit aprovar una ajuda extraordinària post COVID19 que ascendix a 1 milió d'euros, destinada a totes les federacions de la província.

 En este sentit, Andrés Campos ha assenyalat que "des de la Diputació hem sigut molt sensibles a l'hora d'ajudar als municipis de manera ràpida i efectiva des de l'inici de la pandèmia, i he volgut traslladar esta filosofia a l'àrea d'Esports, per la qual cosa tot allò que no s'ha pogut dur a terme durant este any revertirà directament a totes les federacions esportives, una cosa inèdita fins ara".

 Campos ha insistit que "amb estes ajudes pretenem pal·liar en part les necessitats que cada esport puga tindre a causa de la pandèmia, per això fem arribar les ajudes directament, perquè siguen destinades als diferents problemes a les que cada federació haja de fer front".

 Així, cadascuna de les 58 federacions esportives que existixen actualment a la Comunitat Valenciana, podran sol·licitar, sempre que compten amb esportistes que exercisquen la seua activitat dins de la província, una subvenció que pretén assegurar el manteniment de la seua activitat.

 Quant a la quantitat que rebrà cada federació, s'establixen dos criteris de repartiment de les ajudes. En primer lloc, cada organisme sol·licitant s'assegura una ajuda mínima de 5.000 euros; i en segon lloc, s'obtindrà una quantia addicional en funció del nombre d'esportistes inscrits en cada entitat, fins a poder percebre un màxim de 50.000 euros per federació.

 Requisits i terminis de sol·licitud

 Per a obtindre la condició de beneficiàries, les federacions interessades hauran d'estar inscrites en el Registre d'Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana i comptar entre els seus federats amb esportistes que duguen a terme activitats federades a la província de València.

 A partir de la publicació de la convocatòria corresponent en el B.O.P. (Butlletí Oficial de la Província), les federacions tenen 10 dies naturals per a presentar la seua sol·licitud de manera telemàtica en la seu electrònica de la Diputació. Així mateix, les entitats subvencionades hauran de justificar el destí de l'ajuda abans que finalitze l'exercici 2020.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon