Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Ple de Benaguasil incorpora nous actors socials a la nova Mesa del Consell Agrari Municipal

El Ple de l'Ajuntament de Benaguasil ha aprovat la nova composició de la Mesa del Consell Agrari Municipal després de la incorporació de nous membres. La proposta, que ha comptat amb els vots a favor del PP i PSOE i l'abstenció de la resta de partits polítics, té com a finalitat que aquest òrgan aculla a representants de tot el sector agrícola local donada la importància de tindre en consideració la seua visió sobre la realitat agrària del municipi, així com de les seues inquietuds i necessitats.

Així doncs aquest Consell ha quedat integrat per representats dels grups polítics municipals, així com de les següents entitats: la Cooperativa Agrícola, les organitzacions sindicals Ava-Asaja i Va unir de Llauradors i Ramaders, les Comunitats de Regants Motor dels Cremats, Pou La nostra Senyora de Montiel, Pou de les Travesses, Pou de la Retorta i Pou San Isidro.

Pedro Peris, Regidor d'Agricultura, afirma que "hem ampliat la Mesa del Consell Agrari per a donar participació a tot el sector agrícola, donar veu als mateixos professionals i coneixedors de l'activitat, i treballar al costat d'ells per a la consecució dels seus objectius de millora del camp i defensa dels interessos de l'agricultura”.

Així mateix “des de l'equip de govern apostem per canalitzar la participació dels agricultors i de les seues associacions en els assumptes municipals relacionats amb les activitats agràries, perquè considerem que les seues aportacions són fonamentals per a la millora del sector agrícola”, ha assenyalat l'edil.

En la sessió plenària també s'ha donat llum verda a l'adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere i al Pla d'Acció pel Clima i l'Energia Sostenible i inversions socials.

La designació de les festes locals 2021, la compra d'un vehicle per al bon desenvolupament de les funcions de les brigades municipals o del programa per a continuar avançant en la modernització administrativa han sigut uns altres dels temes aprovats



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon