Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Fòrum connecta Labora de Riba-roja organitzat per la Mancomunitat inscriu més de 500 persones

Ofertes d'ocupació, tallers i simulacions en el dia dedicat a la cerca d'ocupació

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat al costat de Labora el Fòrum Connecta a Riba-roja de Túria. Un dia dedicat a la cerca activa d'ocupació. 16 empreses han oferit més de 40 ofertes d'ocupació per a cobrir diversos perfils dins i fora de la comarca.

El Castell de Riba-roja, el Vaig moldre i l'edifici del AEDL han acollit simulacions d'entrevistes, tallers i entrevistes in situ on les persones desocupades han sigut les protagonistes. Més de 500 persones s'han inscrit en la primera trobada d'ocupació comarcal. Una cita que es va veure ajornada per la Covid-19 i que es va traslladar a aquest divendres 20 de novembre.

La inauguració ha comptat amb la participació de la Directora General d'Ocupació i Formació de Labora, Rocío Briones; la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda i l'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga. A més, alcaldes i regidors i regidores de diversos municipis de Camp de Túria han acudit a la cita. El regidor de Foment econòmic i Àrees Industrials de Riba-roja, José Ángel Hernández, ha valorat “molt positivament jornades com aquestes”.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, ha explicat que “volem un Camp de Túria amb present i amb futur. Creiem a la nostra comarca perquè hem crescut en ella i perquè sabem que tenim molt que oferir”. “Quants més recursos tinguem a la nostra disposició i puguem traslladar-los a la ciutadania, millors seran les seues expectatives”, ha afegit Celda.

Una Taula Redona i xarrades informatives sobre certificats de professionalitat i serveis de Labora, entre altres assumptes, han compost una jornada que ha pogut seguir-se de manera online també. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon