Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Càmeres tèrmiques controlen a l'entrada de col•legis i edificis municipals de L'Eliana la temperatura corporal

 Els dispositius emeten un senyal acústic si detecten una persona la temperatura corporal de la qual supere els 37,5 °C.

L'Ajuntament de l'Eliana ha instal•lat un total de 24 càmeres tèrmiques a l'entrada dels centres educatius, tres en cada centre, i edificis municipals de la localitat, llocs amb gran afluència de públic com el Centre Sociocultural, l'Escola d'Adults o la Biblioteca entre altres. Els dispositius compten amb una pantalla on es pot fer visible a l'ull humà l'emissió de raigs infrarojos dels cossos detectats. Aquests raigs adopten un color diferent en la imatge depenent de la temperatura del cos.

Una dels avantatges d'aquesta mena de dispositius és que no precisa d'una persona que estiga prenent la temperatura als qui transiten pel camp visual, ni tan sols és necessari que una persona estiga vigilant constantment la pantalla, ja que la càmera emet un senyal acústic quan passa per davant algú la temperatura corporal del qual  supere els 37,5 °C.

Per a la regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, “la instal•lació d'aquests dispositius en edificis públics suposa disposar d'una eina molt eficaç per al control de la Covid-19 i la prevenció de la transmissió de la malaltia”.  





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon