Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera rep una donació de material sanitari gràcies a la solidaritat del seu emprenedor veí Moisés Barberá

Bétera:


  • Amb 22 anys ha posat en marxa una empresa relacionada amb el sector sanitari amb la qual investigar i desenvolupar nous dispositius mèdics per a facilitar el treball al personal sanitari.
  • La col·laboració i la solidaritat inunda Bétera des de l'inici de la crisi sanitària.

 

"Cada dia estic més convençuda que Bétera és un municipi indubtablement solidari i aquesta pandèmia l'ha posat de manifest" amb aquestes paraules, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío ha rebut a Moisés Barberá un jove emprenedor que ha posat en marxa l'empresa sanitària Drill Surgeries Ltd i a través de la qual ha realitzat una donació de material sanitari a l'Ajuntament "el meu objectiu és fer costat al meu municipi per a combatre la Covid-19 i així col·laborar en la protecció d'aquelles persones que el necessiten, especialment, als treballadors de primera línia" ha explicat Moisés Barberá.

Mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic directes de la seua empresa per a col·laborar amb Bétera. "El meu pare treballa en el sector mèdic i la meua il·lusió ha sigut sempre aportar eines a la sanitat que siguen més eficients i eficaces i que faciliten el treball als sanitaris", ha assenyalat el jove. Per això, ha posat en marxa la seua empresa després de contactar amb desenes de metges a Anglaterra, Suïssa i Espanya per al desenvolupament de productes sanitaris. L'empresa ja ha obtingut comptades beques i finançament per a desenvolupar els primers prototips després de les seues investigacions.

"És una autèntica alegria conéixer de primera mà la prometedora trajectòria empresarial de Moisés, al qual he vist rondar pels nostres carrers", ha manifestat Elia Verdevío. Perquè Moises ha crescut a Bétera i ha sigut partícip de la vida del municipi des dels seus primers passos esportius com a porter de futbol en el UD Bétera passant per la seua participació en el Teatre Pepeta Ricart i actuant a la Casa de la Cultura com a mag, faceta per la qual va rebre el Premi Nacional de Màgia d'Espanya 2017.

"El meu interés pel misteri em va encaminar cap al camp de la física al qual m'he dedicat professionalment", ha indicat Moisés Barberá qui ha estudiat Física a Liverpool durant quatre anys en una de les millors universitats. "Des de xicotet escrivia des de Bétera a universitats per a interessar-me pels seus estudis en física", ha recordat.

El seu treball, esforç i perseverança li han portat a treballar com a físic en pràctiques a Suïssa, en el laboratori d'investigació de més important del món, l'Organització Europea per a la Investigació Nuclear (CERN) on es va descobrir el Bosó de Higgs, també conegut, com la partícula de Déu.

Durant la trobada l'Alcaldessa, ha indicat "és una satisfacció comptar amb joves tan preparats, tan compromesos amb el nostre municipi, amb uns valors tan grans que tant bé ens fan com veïns i veïnes".

A més el nostre veí també ha creat una empresa dedicada a fer accessible les últimes tecnologies de la domòtica a qualsevol persona. Amb la situació sanitària actual, continuarà la seua marxa empresarial des de Bétera encara que viatjarà a Liverpool per a atendre les seues empreses. I tot això ho compaginarà amb un projecte d'investigació en la Universitat de València.

"És necessari que les Administracions Públiques donem oportunitats als nostres joves, fomentem la seua contractació i tinguem present la importància de la investigació i el desenvolupament perquè impliquen futur i progrés" ha explicat l'Alcaldessa, i ha continuat "com Moisés, a Bétera, comptem amb nombrosos joves amb grans talents, joves preparats, formats, amb una gran il·lusió i sobretot, amb grans idees per a fer un món i especialment, una Bétera millor".


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon