Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Bétera obre tres borses de treball per a Serveis Socials, Operaris i auxiliar del SAD

Les borses d'ocupació oferides són d'Operaris/es de Neteja, Operari/a Enterramorts/es de Cementeri Municipal i Personal Auxiliar per al SAD.

 L'objectiu és dotar de personal necessari en les àrees de Serveis Socials, Manteniment d'Edificis i Cementeri.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Bétera ha aprovat aquest mateix matí tres borses d'ocupació destinades a Operaris/es de Neteja per a Edificis Municipals, Operari/a Enterramorts/es de Cementeri Municipal i Personal Auxiliar per al Servei d'Ajuda a domicili i Dependència.

“El nostre objectiu és promoure la creació d'ocupació i fomentar la inserció laboral entre els nostres veïns i veïnes”, ha explicat el regidor de Personal, Manuel Pérez qui així mateix ha destacat la importància de l'aprovació d'aquestes borses de treball que suposen “donar oportunitats laborals als nostres veïns i veïnes”.

Encara que els requisits per a accedir a les diferents places es detallaran en les bases de cadascun dels procediments una vegada publicades, ja s'ha establit que la bossa d'Operaris/es de Neteja i Personal SAD es realitze mitjançant el procediment de concurs mentre que la bossa d'Operari/a Enterramorts/es se realitzarà mitjançant sistema de concurs oposició.

Els veïns i veïnes que s'inscriguen a la bossa d'Operari/a Enterramorts/es faran tasques pròpies d'enterrament i desenterraments, neteja, manteniment, conservació i labors de consergeria, entre altres.

Al seu torn, els Operaris/as de Neteja hauran d'exercir funcions de neteja, desinfecció i desempolsat entre altres ocupacions de condícia pròpies en dependències municipals. “Ara la neteja i desinfecció és primordial per a garantir la higiene en els nostres edificis i que tant el personal com els usuaris estiguen protegits i desenvolupen el seu treball en entorns el més segurs possibles”, ha afirmat el regidor de Personal.

Mentre que el Personal SAD durà a terme labors d'atenció de caràcter personal, domèstic i soci-educatiu. Aquesta bossa implica un alleujament per a l'àrea de Drets Socials perquè, tal com ha indicat, Manuel Pérez “les treballadores SAD han sigut un puntal fonamental en aquesta pandèmia i han estat al peu del canó durant aquesta crisi sanitària, no han deixat ni un minut de complir amb el seu treball i d'ajudar als nostres majors i dependents. Aquest reforç és, sens dubte, una gran notícia per a l'àrea”.


La publicació de les bases es realitzarà en breu i s'anunciarà en la web del Consistori perquè tots els interessats es puguen inscriure a les bosses oferides.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :