Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera obre tres borses de treball per a Serveis Socials, Operaris i auxiliar del SAD

Les borses d'ocupació oferides són d'Operaris/es de Neteja, Operari/a Enterramorts/es de Cementeri Municipal i Personal Auxiliar per al SAD.

 L'objectiu és dotar de personal necessari en les àrees de Serveis Socials, Manteniment d'Edificis i Cementeri.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Bétera ha aprovat aquest mateix matí tres borses d'ocupació destinades a Operaris/es de Neteja per a Edificis Municipals, Operari/a Enterramorts/es de Cementeri Municipal i Personal Auxiliar per al Servei d'Ajuda a domicili i Dependència.

“El nostre objectiu és promoure la creació d'ocupació i fomentar la inserció laboral entre els nostres veïns i veïnes”, ha explicat el regidor de Personal, Manuel Pérez qui així mateix ha destacat la importància de l'aprovació d'aquestes borses de treball que suposen “donar oportunitats laborals als nostres veïns i veïnes”.

Encara que els requisits per a accedir a les diferents places es detallaran en les bases de cadascun dels procediments una vegada publicades, ja s'ha establit que la bossa d'Operaris/es de Neteja i Personal SAD es realitze mitjançant el procediment de concurs mentre que la bossa d'Operari/a Enterramorts/es se realitzarà mitjançant sistema de concurs oposició.

Els veïns i veïnes que s'inscriguen a la bossa d'Operari/a Enterramorts/es faran tasques pròpies d'enterrament i desenterraments, neteja, manteniment, conservació i labors de consergeria, entre altres.

Al seu torn, els Operaris/as de Neteja hauran d'exercir funcions de neteja, desinfecció i desempolsat entre altres ocupacions de condícia pròpies en dependències municipals. “Ara la neteja i desinfecció és primordial per a garantir la higiene en els nostres edificis i que tant el personal com els usuaris estiguen protegits i desenvolupen el seu treball en entorns el més segurs possibles”, ha afirmat el regidor de Personal.

Mentre que el Personal SAD durà a terme labors d'atenció de caràcter personal, domèstic i soci-educatiu. Aquesta bossa implica un alleujament per a l'àrea de Drets Socials perquè, tal com ha indicat, Manuel Pérez “les treballadores SAD han sigut un puntal fonamental en aquesta pandèmia i han estat al peu del canó durant aquesta crisi sanitària, no han deixat ni un minut de complir amb el seu treball i d'ajudar als nostres majors i dependents. Aquest reforç és, sens dubte, una gran notícia per a l'àrea”.


La publicació de les bases es realitzarà en breu i s'anunciarà en la web del Consistori perquè tots els interessats es puguen inscriure a les bosses oferides.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon