Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera instal·la una pantalla led com a nou canal d'informació municipal per als veïns i veïnes

Bétera:


  •  La pantalla situada a la Casa de la Cultura facilita també la comunicació a la ciutadania amb diversitat funcional.

 

L'Ajuntament de Bétera ha instal·lat una pantalla de tecnologia led a la Casa de la Cultura que servirà per a donar a conéixer als veïns i veïnes del municipi tota aquella informació d'interés sobre el municipi i especialment, suposarà l'eliminació d'una barrera de comunicació que facilitarà la informació municipal a la ciutadania amb diversitat funcional.

"La posada en marxa d'aquesta pantalla suposa un pas més de l'Ajuntament en la inclusió i la igualtat de condicions per a tots els nostres veïns i veïnes, així com també la inserció d'un nou canal de comunicació municipal", ha manifestat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

En l'actualitat, aquest nou punt d'informació municipal pretén reforçar els missatges de prevenció i protecció contra la Covid-19 que es llancen des dels diferents canals de comunicació del Consistori.

Aquesta pantalla led té una mesura de 2,5 metres x 1,75 metres i està subvencionada per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives a través d'una subvenció d'accessibilitat i supressió de barreres de comunicació a Bétera.

"És un punt de comunicació dinàmic que millora l'accessibilitat de la informació i que suposa una oportunitat més de continuar informant en temps real als nostres veïns i veïnes", ha explicat la regidora d'Edificis Municipals, Eva Martínez.

La pantalla led està situada a l'interior de la Casa de la Cultura al costat de la vidriera el que permet que siga visible des del carrer. De moment, estarà en funcionament de 06:00h a 00:00h i projectarà imatges i vídeos de manera contínua i rotatòria sobre la població.

D'aquesta manera, el Consistori de Bétera fa un salt de qualitat en la promoció del municipi a través d'un punt de referència informativa més que se suma als canals ja existents i que permet que tots els veïns i veïnes puguen accedir a la informació igualitàriament.


Premsa Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon