Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera celebra el Dia Internacional dels Drets de la Infància amb una programació online per als més xicotets

Bétera:


  • L'àrea de Drets Socials s'adapta a la situació sanitària actual i prepara contacontes, tallers i un escape room per a commemorar aquest dia des de casa.

 El pròxim 20 de novembre l'Ajuntament de Bétera commemorarà el Dia Internacional dels Drets de la Infància i per a celebrar aquesta data tan important en el calendari, l'àrea de Drets Socials ha preparat una programació online per als xiquets i xiquetes de Bétera. "Com no podia ser d'una altra manera, ells són els protagonistes d'aquest 20N i volem que gaudisquen i s'entretinguen des de casa", ha afirmat la regidora de Drets Socials, María Segura.

Del 16 al 22 de novembre el Consistori celebrarà la Setmana de la Infància on els més xicotets de Bétera seran els protagonistes en un programa d'activitats telemàtiques que se centraran en un contacontes sobre la història de Mary Poppins que teletransportará a tots els xiquets i xiquetes directament a un dels contes més coneguts de Disney.

Amb el Nadal molt a la vora i pensant en els més creatius de la casa s'ha preparat un taller de manualitats que consisteix en l'elaboració d'un calendari d'advent. I també s'ha realitzat un escape room per als més aventurers que vulguen conéixer d'una manera diferent els Drets dels Xiquets.

Totes les activitats són gratuïtes, online i es poden visionar tantes vegades com es vulga des de qualsevol punt amb connexió a internet, des de hui i fins diumenge que ve dia 22.

Per a finalitzar, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha remarcat que "cal no oblidar que els drets són dels nostres xiquets i xiquetes però la responsabilitat del seu compliment recau sobre la societat. Perquè promovent aquests drets construïm la nostra ciutadania".



Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon