Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A licitació el projecte per a desdoblar les vies de la línia 2 del Metro, incrementará la freqüencia de pas a L'Eliana

El projecte de duplicació entre Paterna i Font del Jarro millorarà el servei i la freqüència de pas als usuaris i usuàries de l'Eliana.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha iniciat els tràmits per a duplicar les vies de la L2 de FGV entre el tram Paterna-Font del Jarro. Concretament ha tret a licitació el contracte per a la redacció de l'Estudi i els Projectes Constructius amb un pressupost de 495.189 euros i un termini de redacció de 24 mesos.

L'actual via única impedeix la programació de serveis amb una freqüència inferior de 15 minuts més enllà de l'estació de Paterna, i condiciona a més el temps de recorregut a la necessitat de l'encreuament en determinades estacions.

Els treballs objecte del contracte inclouen la valoració de tres escenaris diferents per a l'extensió de la doble via bé fins a Santa Rita, l'actual estació de Font del Jarro o la construcció d'una segona estació en aquesta àrea industrial.

L'alcalde, Salva Torrent, ha celebrat l'anunci i ha explicat que aquesta actuació es traduirà en un millor servei per a elianers i elianeres usuaris del metre, ja que permetrà incrementar progressivament els serveis de la línia 2 tant en direcció a València com a Llíria. A més, ha afegit, donarà resposta a una vella reivindicació dels veïns i veïnes d'aquesta zona i avançarà cap a una mobilitat més sostenible.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon