Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Set mesos després tornem les arts escèniques a L'Eliana amb la campanya Anem al Teatre

 Després de set mesos d'aturada deguda a la pandèmia de Covid, les arts escèniques tornen al principal escenari del municipi amb la comèdia protagonitzada per Josep Manel Casany i Alfred Picó.

La campanya Anem al Teatre a l'Eliana arrancava el 5 de març a l'Auditori amb l'espectacle de dansa “Mulïer”, inclòs en la programació del Dia de la Dona 2020. Dies abans, la Regidoria de Cultura presentava la programació per a tot l'any amb un total de 12 representacions que incloïen teatre, dansa, òpera i musical. Era la proposta escènica per a un any en què la irrupció de la pandèmia de Covid va tirar per terra totes les previsions. Al llarg d'aquests set mesos s'han suspés sengles espectacles a causa de la situació epidemiològica.

Amb l'arribada la “nova normalitat”, Anem al Teatre torna a oferir la seua programació a un públic aficionat a les arts escèniques que estava desitjós de poder assistir als espectacles, i ho fa el dissabte 17 d'octubre amb la comèdia “L’Electe”, de Ramón Madaula en versió de Juli Disla, interpretada per Josep Manel Casany i Alfred Picó, baix la direcció de Carles Sanjaime.

L'obra conta la història del president d'un país que el dia del seu discurs d'investidura descobreix els vertaders motius  que l'han espentat a arribar fins ací. Es tracta d'una comèdia amb moments divertits, però que també convida a la reflexió.

Les entrades per a aquesta funció ja estaran a la venda de manera anticipada en la web municipal www.elientrada.es a partir d'aquest divendres, al preu de 7 € la general i 5 € la reduïda. Pràcticament la totalitat de les localitats es vendran a través d'aquesta via, excepte el preceptiu 5% de l'aforament reservat a la taquilla, un aforament reduït considerablement a quasi la meitat de l'habitual per a complir amb la normativa relativa a les mesures preventives de possibles contagis. Per a aquelles persones que tinguen dificultats a l'hora de traure les seues entrades per internet, la regidoria ha posat en marxa el servei d'Orientació i Informació Cultural en les dependències del Centre Sociocultural amb horari de 10.00 a 14.00 hores els dimarts i dijous per a assistir en el procés de compra.

La programació de Anem al Teatre continuarà fins a cap d'any, si les circumstàncies ho permeten, amb l'òpera “Madama Butterfly” el 30 d'octubre, funció que inaugurarà la XVI edició del festival Cinc Segles de Música, l'obra “Los hijos” el 7 de novembre i el musical “Mulán” el 26 de desembre.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon