Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra celebra la Marató de Lectura amb activitats adaptades per la covid19

Serra celebrarà la seua jornada de la Marató de Lectura el pròxim 24 d’octubre en la plaça de la S.M La Primitiva. Una marató marcada per la covid19 que ha fet adaptar les activitats d’este projecte intermunicipal que enguany arriba a la seua cinquena edició. La V Marató de Lectura Camp de Túria el serrans reuneix a 6 pobles de les dos comarques valencianes en un projecte intermunicipal avalat per la Diputació de València a través del SARC.

Enguany les activitats s’han adaptat per motiu de la covid19 i els participants estaran agrupats per cursos i necessitaran d’inscripció prèvia per controlar l’aforament. En tot moment, es mantindran les distàncies i es seguiran les mesures de seguretat. Les activitats començaran a les 11.00 hores amb els tallers de saquets d’aromes, papiroflèxia i viseres.

Seguirà un jam de lectura, enguany sobre texto escrits per dones. La biblioteca també mantindrà el seu espai per presentar les novetats literàries i tota la informació de les activitats que es desenvolupen. El contacontes Carles Cano serà l’encarregat enguany de fer l’animació lectora per als més menuts.

L’acte acabarà amb un sorteig de llibres i l’entrega del premis dels concursos de fotografia Serra, un poble que llig, Haikullibres i Bookface que es podran votar durant la celebració de la marató. També, amb motiu de la Marató de Lectura, s’ha convocat el tercer concurs de microrrelats d’àmbit intercomarcal a més de la celebració d’un taller online d’escriptura creativa a càrrec d’Ana Añón.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon