Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria establirà un protocol especial de seguretat al cementeri amb motiu del Dia de Tots els Sants

Llíria:

La Regidoria de Serveis de l'Ajuntament de Llíria està ultimant un dispositiu especial de seguretat anti Covid-19 per a garantir la seguretat de les persones que visiten el cementeri municipal amb motiu del Dia de Tots els Sants.

El protocol específic, que es publicarà en les pròximes setmanes, s'ha elaborat amb les instruccions marcades per la Conselleria de Sanitat Universal i la participació de diversos departaments municipals.

Amb la finalitat d'evitar les aglomeracions que se solen produir en estes jornades, la regidora de Serveis, Fina Torrijo, ha demanat a la ciutadania que "planifique amb temps la seua visita i s'evite, sempre que siga possible, els dies de major afluència, i a més s'asseguren de portar-ho tot preparat per a estar el menor temps possible en les instal·lacions".

Igualment, ha informat que tant en els dies previs com en les jornades centrals "s'intensificaran les tasques de neteja i desinfecció del cementeri".

De la mateixa manera, ha demanat la col·laboració de les persones visitants en el compliment de les normes d'accés a l'espai que establirà l'Ajuntament de Llíria.

Entre les mesures de protecció que s'adoptaran es troba el control de l'aforament i el temps màxim de permanència en el recinte, l'establiment d'itineraris de circulació, el manteniment de la distància interpersonal, l'ús obligatori de mascareta, la disposició al públic de dispensadors de gel hidroalcohòlic o l'ocupació màxima per a l'ús dels banys.
 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon