Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria es prepara per a la temporada de pluges tardorenques

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria, a través de l'Àrea de Camins i del Cicle Integral de l'Aigua, ha fet els treballs de neteja dels llits i canalitzacions d'aigua de pluja que donen servei al nucli urbà i urbanitzacions.

L'operatiu ha consistit en el desbrossament i neteja de les cunetes del terme municipal, amb el segat de males herbes que s'han acumulat durant l'estiu, així com la neteja de camins i accessos a urbanitzacions i al nucli urbà. També s'ha netejat de mala herba el tanc de tempestes i arener principal que recull les aigües pluvials del municipi situat en la partida de Chercol.

Segons el regidor de Camins, Paco García, "les tasques s'han dut a terme davant la imminent temporada de pluges tardorenques, on es recullen bastants litres d'aigua, la qual és canalitzada a través de les cunetes i canals a les diferents rambles que hi ha al terme municipal".

Igualment, García ha assenyalat que enguany "ha sigut més laboriós que uns altres, atés que amb les pluges de primavera, s'han acumulat més males herbes en les cunetes i vorals de les pistes i camins rurals, al mateix temps que s'ha acumulat més mala herba en el tanc de tempestes que recull les aigües pluvials en l'eixida oest de la població".

Amb estso treballs específics, les regidories de Camins i del Cicle de l'Aigua, han accelerat el pla anual previst de neteges per a evitar incidències en el pròxim període de pluges. L'objectiu d'este tipus de tasca és el desbrossament i l'extracció de brutícia, males herbes, fulles i papers que s'acumulen dins de les cunetes, les quals dificulten la recollida d'aigua en els dies de pluja, podent arribar a produir inundacions o embassaments d'aigua en certes pistes i camins rurals.

Per a García, "gràcies a esta labor que realitza la Brigada de Camins, podem tindre les vies de circulació preparades i el tanc de tempestes per a aigües pluvials en perfecte estat hidràulic per a rebre les pròximes pluges de la tardor i de l'hivern".
 

 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon