Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Falles de l'Eliana rebran una subvenció de 2.000 euros cadascuna per als monuments de 2020

Les 4 comissions falleres de la localitat rebran 2.000 euros cadascuna per a afrontar les despeses derivades del Covid-19.

L'Ajuntament de l'Eliana ha publicat les bases de les subvencions de monuments fallers majors i infantils, construïts amb motiu de la festivitat de les Falles 2020, i que es van quedar sense cremar a causa de la irrupció de la pandèmia del Covid-19.

La mesura de la suspensió en vespres de l'inici de la celebració de les Falles, ha suposat un greu perjudici per a les comissions festives, que ja havien escomés si no tot, gran part de la despesa que comporta la festa i que fan necessària l'adopció d'iniciatives per a contribuir a mitigar la delicada situació en la qual s'han vist afectades per les mesures adoptades per a contindre la malaltia.

Les subvencions, es concediran en règim de concurrència, a les 4 comissions falleres del municipi amb 2.000 euros cadascuna, que sumaran un import total de 8.000 euros.

Per a l'edil de Cultura Festiva, Quique Martínez, es tracta d'una mesura “amb la qual esperem mitigar els efectes de la crisi econòmica en el sector, enfortint al gremi artesà dels artistes fallers que ha vist reduïda al mínim la seua activitat i protegir així el nostre Patrimoni Immaterial”. Aquestes ajudes, ha recordat, se sumen a la col·laboració del consistori en la cessió dels locals, adoptada el mes de març passat, per a depositar i conservar els monuments que van quedar sense cremar.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon