Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’EPSAR es reuneix amb l'Ajuntament de Llíria per a buscar solucions en la depuració d'aigües residuals del municipi

Llíria:

La presidenta de la Comissió de Gestió i Planificació del Territori de l'Ajuntament de Llíria, Mª Cruz García, junt amb els tinents d'alcalde Joanma Miguel i Paco García, així com diversos tècnics municipals, han desenvolupat una jornada de treball amb representants de l'EPSAR, per a abordar la problemàtica en matèria de conducció i depuració de les aigües residuals al municipi.

Per part de l'Entitat de Sanejament i d'Aigües Residuals de la Conselleria de Medi Ambient, van assistir a la reunió celebrada a Llíria el seu gerent, Augusto Montamarta, així com tècnics de l'entitat, que han escoltat les demandes i necessitats del municipi davant el futur desenvolupament urbà i la possible connexió dels sectors industrials i residencials de la zona de Montecollado.

Des de l'ajuntament s'han exposat les actuacions que farien falta a curt i mitjà termini en matèria de conduccions i noves estacions depuradores per a poder aconseguir la major part de la població i zones consolidades, tant residencials com industrials.

La delegada de l'àrea de Gestió i Planificació ha plantejat fer projectes zonificats que no requerisquen grans conduccions en distància, que resulten molt costoses i de difícil execució a curt termini, sinó més pròximes i dimensionades a les realitats de cada sector.

Entre estes actuacions, es trobaria la d'impulsar una estació depuradora que donara cobertura als sectors urbanitzables SR-1-2-3-5 del nucli urbà, així com als industrials (UE49 1-2-3) i residencial de Montecollado (UE48). De fet, en esta proposta ja està treballant la Regidoria del Cicle de l'Aigua per a donar cobertura a tot l'entorn urbà del municipi de Llíria.

Des de l'EPSAR han adquirit el compromís d'estudiar els projectes presentats per l'ajuntament i estudiar la viabilitat d'estos, amb la finalitat de poder fer acords de col·laboració en tot allò que l'entitat de sanejament siga competent.

Tot este treball completaria el programa d'implantació de servei de clavegueram i noves connexions en la xarxa de col·lectors generals que la Regidoria del Cicle de l'Aigua també està desenvolupant per a les zones residencials de l'entorn de Sant Vicent.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon