Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri el termini per a proposar candidats als XIII Premis Ciutadania



• Fins al 20 d'octubre, els veïns i veïnes de l'Eliana poden presentar a persones o entitats locals com a candidates a l'edició 2020 d'aquests guardons.    
               

El pròxim 6 de desembre,  i amb motiu del Dia de la Constitució, s'entregaran els XIII Premis Ciutadania Vila de l'Eliana. Aquests guardons anuals reconeixen a aquelles persones i col·lectius que, amb el seu esforç i dedicació, han influït positivament en el desenvolupament del municipi.

La fase de propostes perquè les veïnes i veïns de l'Eliana puguen realitzar les seues nominacions estarà oberta del dijous 1 al dimarts 20 d'octubre a través de la pàgina web www.lelianaparticipa.es.

Els Premis Ciutadania es componen de sis categories: Millor expedient acadèmic de l'IES l'Eliana, Cultura, Esport, Ciutadà/a, Comerç/Empresa i Educació. La primera d'elles s'atorga sense procés d'elecció, ja que ve donada per resultats acadèmics, però la resta es concedeixen per part d'una comissió d'entre les propostes que faça la ciutadania.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha animat  als ciutadans i ciutadanes a fer la seua aportació en aquesta acció que posa en valor el compromís de l'Ajuntament amb la comunitat elianera i el seu desenvolupament social, cultural esportiva i empresarial.

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon