Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

‘L'Eliana et beca Tardor’, el nou programa de pràctiques per a estudiants

  El termini de presentació de sol•licituds estarà obert del 6 al 15 d'octubre per a joves d'entre 18 i 30 anys.

L'Ajuntament ha convocat per primera vegada ‘l'Eliana et beca Tardor’, un nou programa de pràctiques formatives per a joves estudiants de cicles formatius i universitaris d'entre 18 i 30 anys. L'objectiu és que completen la seua experiència també durant el curs acadèmic, mitjançant l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg d'aquest, amb una ajuda econòmica que també puguen utilitzar durant aquest període educatiu. 

Les i els estudiants seleccionats realitzaran pràctiques durant els mesos de novembre i desembre en l'àrea de Joventut. Concretament, els perfils requerits seran el de mestre, psicòleg, educador social, administratiu, integrador social, treballador social i monitor de temps lliure. En aquest últim cas, s'oferiran tres places però únicament per al mes de desembre. Cadascuna de les beques estarà dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals, amb un temps de dedicació que no superarà les 80 hores mensuals. 

Els requisits per a obtindre una d'aquestes beques, entre altres, seran estar empadronat en el municipi, trobar-se cursant algun dels ensenyaments oficials que es requereixen o no desenvolupar una activitat laboral que resulte incompatible amb el gaudi de la beca.

El consistori invertirà en aquesta convocatòria 8.300 euros de fons propis en un màxim de 15 beques, i el procediment pel qual es concediran les ajudes es desenvoluparà mitjançant concurrència competitiva.

Les persones interessades a participar en el programa hauran d'emplenar la sol·licitud i la documentació oportuna, del 6 al 15 d'octubre, en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local o en els Serveis administratius de l'àrea de Polítiques de Joventut, tots dos situats en el Centre Sociocultural, o a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Segons l'edil de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, aquesta iniciativa permetrà repetir la bona experiència de ‘L'Eliana et beca’ d'aquest estiu, en la qual per primera vegada el consistori va assumir íntegrament la gestió del desaparegut ‘La Dipu et beca’. “Aquesta vegada anem un pas més enllà en proposar un programa de pràctiques també durant aquests primers mesos de l'any escolar, perquè els i les joves del municipi es desenvolupen, apliquen l'aprés i, a més, puguen obtindre uns ingressos extra que els permeta afrontar amb més recursos la resta del curs”, ha afirmat.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon