Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana assigna 18.000 euros per a ajudes a l'escolarització i les beques per a l'estudi de música i dansa


El termini per a presentar les sol·licituds s'obrirà aquest dijous 29 fins al pròxim 18 de novembre.

Com cada any, l'Ajuntament de l'Eliana ha convocat les subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a l'escolarització de menors de 0 a 3 anys i les beques per als estudis de música i dansa en les quals invertirà més de 18.000 euros.

La primera té com a objectiu fomentar i donar suport a l'accés a l'escolarització no obligatòria dels més menuts i menudes de l'Eliana, facilitant així l'accés a l'Educació Infantil i contribuint a remoure els obstacles que ho impedeixen o dificulten, donat el caràcter privat dels centres que la imparteixen. D'aquesta manera el consistori invertirà un total de 13.000 euros per a subvencionar, amb fins a 70 euros, les despeses mensuals derivades de l'escolarització en Escoles infantils de l'Eliana d'Educació reglada. 

Per part seua, les beques d'estudis artístics tenen com a objectiu la promoció, foment i suport a l'aprenentatge, perfeccionament, la pràctica i creativitat en els camps de la música i de la dansa, i estan dirigides a elianers menors de 25 anys, que cursen estudis professionals de grau elemental, professional i/o superior d'ensenyament reglat. Així se subvencionaran amb fins a 300 euros les despeses de matrícula o amb fins a 60 euros al mes per a les despeses mensuals i la inversió total ascendirà a 5.500 euros finançats amb càrrec del pressupost 2020.

El termini per a presentar les sol·licituds de totes dues convocatòries s'obrirà el dijous, 29 d'octubre, i finalitzarà el pròxim 18 de novembre i es podrà realitzar en el Registre General de l'Ajuntament, en els serveis administratius del Centre Sociocultural o a través de la Seu Electrònica. Tota la documentació sobre les convocatòries, bases i annexos es troben publicades en l'apartat de Subvencions de la web municipal.

L'alcalde, Salva Torrent, ha ressaltat la importància d'aquestes i altres ajudes municipals per a reduir la pressió econòmica de les famílies en un any especialment complicat per a tots. “L'esforç de l'Ajuntament va dirigit a construir una millor societat, fomentant la igualtat i reduint la bretxa econòmica i social”, ha manifestat.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :