Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana assigna 18.000 euros per a ajudes a l'escolarització i les beques per a l'estudi de música i dansa


El termini per a presentar les sol·licituds s'obrirà aquest dijous 29 fins al pròxim 18 de novembre.

Com cada any, l'Ajuntament de l'Eliana ha convocat les subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a l'escolarització de menors de 0 a 3 anys i les beques per als estudis de música i dansa en les quals invertirà més de 18.000 euros.

La primera té com a objectiu fomentar i donar suport a l'accés a l'escolarització no obligatòria dels més menuts i menudes de l'Eliana, facilitant així l'accés a l'Educació Infantil i contribuint a remoure els obstacles que ho impedeixen o dificulten, donat el caràcter privat dels centres que la imparteixen. D'aquesta manera el consistori invertirà un total de 13.000 euros per a subvencionar, amb fins a 70 euros, les despeses mensuals derivades de l'escolarització en Escoles infantils de l'Eliana d'Educació reglada. 

Per part seua, les beques d'estudis artístics tenen com a objectiu la promoció, foment i suport a l'aprenentatge, perfeccionament, la pràctica i creativitat en els camps de la música i de la dansa, i estan dirigides a elianers menors de 25 anys, que cursen estudis professionals de grau elemental, professional i/o superior d'ensenyament reglat. Així se subvencionaran amb fins a 300 euros les despeses de matrícula o amb fins a 60 euros al mes per a les despeses mensuals i la inversió total ascendirà a 5.500 euros finançats amb càrrec del pressupost 2020.

El termini per a presentar les sol·licituds de totes dues convocatòries s'obrirà el dijous, 29 d'octubre, i finalitzarà el pròxim 18 de novembre i es podrà realitzar en el Registre General de l'Ajuntament, en els serveis administratius del Centre Sociocultural o a través de la Seu Electrònica. Tota la documentació sobre les convocatòries, bases i annexos es troben publicades en l'apartat de Subvencions de la web municipal.

L'alcalde, Salva Torrent, ha ressaltat la importància d'aquestes i altres ajudes municipals per a reduir la pressió econòmica de les famílies en un any especialment complicat per a tots. “L'esforç de l'Ajuntament va dirigit a construir una millor societat, fomentant la igualtat i reduint la bretxa econòmica i social”, ha manifestat.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon