Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana assumeix les competències per a les obres d'ampliació del CEIP El Garbí


Les obres de millora del centre públic estan dotades amb un pressupost de quasi 5,2 milions d'euros de la Generalitat Valenciana.

El Ple de l'Ajuntament de l'Eliana ha acceptat hui la delegació de competències en matèria d'infraestructures educatives, incloses en el programa Edificant de la Generalitat Valenciana, per a l'adequació i ampliació del CEIP El Garbí. Per a realitzar aquesta actuació el consistori comptarà amb un total de 5.187.512 euros, finançats per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. 

Tot això amb l'objectiu que les instal·lacions del centre públic de la localitat permeten un adequat acompliment de la labor educativa. El pla s'executarà en tres exercicis, d'aquesta manera en 2020 s'invertiran 149.876 euros, 1.332.359 euros l'any vinent i 3.705.275 euros en 2022. Amb aquests imports l'entitat local finançarà els procediments de contractació administrativa d'obres com ara les actuacions preparatòries, la licitació, adjudicació contracte o l'execució de l'obra, l'inici de la qual està previst en 2021, així com l'assistència tècnica necessària.

Tal com ha explicat l'edil d'Educació, Eva Santafé, la comunitat educativa de l'Eliana porta anys demanant l'eliminació dels mòduls prefabricats instal·lats des de 2005. "Aquesta obra és fonamental per a normalitzar la realitat del centre i redundarà en la qualitat educativa de l'alumnat, per això no vull deixar passar l'oportunitat d'agrair a totes les persones implicades en aquest projecte en el qual treballem des de fa anys perquè siga una realitat molt prompte", ha destacat.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon