Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Universitat Estacional de Llíria celebra el pròxim 30 d'octubre la seua tercera edició

La Universitat de València tornarà a estar present a la capital del Camp de Túria, proporcionant un espai obert de debat i transferència de coneixement, amb la tercera edició de la Universitat Estacional de Llíria.

La jornada, amb el títol de “La música com a instrument educatiu interdisciplinari”, abordarà les possibilitats educatives del fet musical a les escoles i en els instituts de secundària. L'activitat, gratuïta i oberta al públic en general prèvia inscripció, se celebrarà el pròxim 30 d'octubre al centre Multiusos.

Comptarà amb la participació de professorat de la Universitat de València i amb la d'especialistes locals que se centren en l'art musical tan present a Llíria. Així, es tractaran diverses qüestions com “Desconstruint l'educació musical. Reflexions per a mestres en formació”; “Música i cultura clàssica. Una proposta per a professorat de secundària”; o “Activitats per al bon govern i la ciutadania en el territori valencià”, conferència patrocinada per l'Agència Valenciana Antifrau.  

A més, en la clausura de la Universitat Estacional de Llíria 2020, es presentarà el videoclip “Llíria, city of music”, cançó del músic i mestre local, Marcel•lí Garcia Peruga.

Llíria forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Esta iniciativa és fruit de l'estreta col•laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Llíria, la Diputació de València i Caixa Popular.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon