Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Universitat de Tardor de l’Eiana abordarà el desenvolupament de la tecnologia i el seu impacte sobre la ciutadania: 'Smart Cities'

Amb el títol ‘Smart Cities: tecnologia i ciutadania’ la Universitat de València (UV), a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la 3a edició de la Universitat de Tardor de l'Eliana, fruit de la seua estreta col·laboració amb l'Ajuntament, la Diputació de València i Caixa Popular.

Dijous que ve, 22 d'octubre, el Centre Sociocultural acollirà aquesta jornada sobre la influència de la tecnologia en les activitats quotidianes de la ciutadania i el seu paper decisiu en el funcionament de les ciutats i els territoris. El plantejament serà intel·ligent mitjançant l'ús estratègic de la innovació, les infraestructures i els serveis de tecnologies de la informació i la comunicació, per a la gestió urbana transparent i participativa, que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat.

El programa arrancarà al matí amb un taller dirigit als alumnes i alumnes de l'IES l'Eliana. La inauguració oficial se celebrarà a les 17.30 hores i comptarà amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent, i del Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, entre altres. A continuació, la professora de la UV Anabel Forte, farà una xerrada titulada ‘Les dades i l'estadística al servei de la ciutadania’. Seguidament professors i investigadors de la Universitat analitzaran l'actualitat de les ciutats intel·ligents a Espanya i a València i, a les 19 hores, es presentaran algunes experiències d'èxit. La cita anual es tancarà, com és habitual, amb una taula redona i el seu posterior debat.

L'assistència a la jornada serà gratuïta, presencial o online a través de mediauniweb.uv.es/universitatestacional i estarà certificada. Els interessats poden ampliar la informació de l'esdeveniment i inscriure's en la web projeccio.uv.es.

El regidor de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a la ciutadania, empreses i associacions a participar en l'esdeveniment en el qual s'analitzarà com “les ciutats hem d'utilitzar la tecnologia per a cuidar i incrementar la qualitat de vida de les persones i el desenvolupament sostenible perdurable en el temps”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon