Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Pobla de Vallbona vol impulsar la creació de l’entitat de gestió dels Polígons Industrials del municipi


La Pobla de Vallbona prepara la creació de la primera entitat local de gestió dels polígons industrials. El regidor d’Activitats Econòmiques s’ha reunit esta setmana amb el gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) amb la finalitat d’impulsar la constitució d’estes entitats de gestió en la localitat.

La prioritat del consistori és coordinar amb les empreses i els propietaris de sòl industrial la formació de les entitats de gestió als polígons Mas de Tous i Cap de l’Horta per posar en valor estos dos espais industrials del municipi. La constitució d’estes entitats ha de coordinar la gestió dels serveis interns i ser un interlocutor únic dels empresaris i propietaris amb les administracions.

Estes entitats de gestió venen recollides a la llei de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la CV i són imprescindibles per poder posicionar-se al catàleg de polígons de la Conselleria d’Economia Sostenible. 

Des de l’Ajuntament es vol que una millor gestió dels polígons industrials permeta fer més atractiva la implantació de noves empreses i convertir-los en un espai de creació d’ocupació i riquesa del municipi. 

En este sentit, en 2018 s’invertien en el Polígon Mas de Tous 332.000 euros per a la instal·lació de càmeres de videovigilància connectades a la Policia Local; millores en l'enllumenat públic, la  creació d'una web que amb informació sobre les empreses assentades i les parcel·les disponibles i la renovació en la senyalització viària i la identificació de carrers.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :