Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Bétera impulsa una nova iniciativa per a fomentar el consum en els comerços locals i donar major visibilitat al xicotet comerç


Bétera impulsa una nova iniciativa per a fomentar el consum en els comerços locals i donar major visibilitat al xicotet comerç

  • Els principals eixos comercials comptaran amb banderoles i cartelleria exterior per a promocionar el comerç de proximitat i donar-lo a conéixer entre la població.
  • Un dels eixos de la iniciativa pretén plasmar les cares visibles dels comerciants i s'ha obert una convocatòria perquè els comerços participen amb les seues fotografies i es convertisquen en els protagonistes.

 

El comerç més a prop, més visible i posant com a protagonistes als comerciants de Bétera. Aquestes són les premisses baix les que ha treballat l'Ajuntament per a impulsar aquesta iniciativa que pretén continuar visibilitzant i promocionant el comerç de Bétera i el seu consum entre la població.

Seguint amb la campanya Ara més que mai, comerç local! l'àrea de Comerç ha posat en marxa aquesta acció que consisteix en la col·locació per diferents zones del poble de cartelleria i banderoles que versaran sobre tres eixos diferenciats. "Aquesta actuació s'ha centrat en els sectors d'activitat, en les zones comercials i en els nostres comerciants" ha explicat el regidor de Comerç, Joaquín Gómez.

D'aquesta manera, de cadascun dels eixos s'elaboraran 4 cartells diferents en els quals apareixeran eslògans i frases per a posar en valor la importància que té en aquests moments la compra en el comerç local. Però al seu torn, aquesta iniciativa pretén anar més enllà i implicar tant el teixit comercial del municipi com als veïns i veïnes pel que "hem volgut plasmar als protagonistes del nostre municipi, a aqueixos que dia rere dia obrin la persiana i ens reben amb un somriure. Fer-los partícips a ells i a la nostra població", ha manifestat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Així en la cartelleria referent als comerciants, es plasmaran els rostres d'aquells que vulguen participar en la iniciativa manant una fotografia seua treballant als seus comerços des de hui dia 13 i fins divendres que ve 16 a les 14:00h al correu electrònic adl@betera.es .

"Una de les característiques més importants del nostre comerç de proximitat és l'atenció pròxima i el tracte personalitzat i el coneixement de la clientela i amb aquesta iniciativa volem plasmar aquestes característiques", ha continuat Elia Verdevío.

La segona acció de participació està dirigida als veïns i veïnes de Bétera els qui votaran a través de la xarxa social Facebook del Consistori les millors fotografies dels comerços a través d'un comentari. Les quatre fotos amb més comentaris entraran a formar part de la iniciativa i apareixeran en les banderoles i la cartelleria.

La iniciativa ha sigut dissenyada gràcies al treball de l'alumnat del Taller d'Ocupació de Disseny de Productes Gràfics els qui han preparat diversos esbossos fins a donar amb el més concorde a l'objectiu de la regidoria de Comerç. "El resultat és molt atractiu per a incentivar el consum. Estem molt contents amb el treball realitzat", ha assenyalat el regidor de Comerç.

 


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :