Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant se cita amb la Fira de Les Comarques del 17 al 20 de setembre





L'edició d'este any de la mostra, que en anys anteriors tenia lloc en la plaça de bous de València, s'ha adaptat a la complicada situació sanitària que s'està vivint i es podrà seguir de manera telemàtica. Així, els interessats a disfrutar de la Fira de Les Comarques ho faran a través de la pàgina web www.firacomarques.com.

De nou, la localitat del Camp de Túria exhibirà els atractius turístics del terme municipal, promourà el consum d'experiències i productes locals i oferirà a tots els interessats l'oportunitat de visitar Vilamarxant.

Durant els dies 17 i 18 de setembre, la Fira de Les Comarques estarà destinada en exclusiva per als professionals, mentre que els dies 19 i 20 de setembre serà el torn per al públic en general.

Xavier Jorge, regidor de Turisme de Vilamarxant, ha destacat la importància d'estar present en aquesta fira virtual: “La Fira de Les Comarques sempre és una oportunitat important per a donar a conéixer al nostre poble des de totes les perspectives i enguany, malgrat la COVID-19, tornarem a fer-ho. Volem que la ciutadania de la Comunitat Valenciana ens conega i vulga vindre a veure'ns, per la qual cosa tornarem a ser un atractiu en esta mostra tan important”.

“La Fira de Les Comarques ha sabut adaptar-se a la nova normalitat convertint-se en un esdeveniment virtual que permetrà que professionals i públic puguen disfrutar d'experiències locals d’una forma segura”, ha continuat Jorge.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon