Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria llança una nova convocatòria d'ocupació a través del programa EMCORP 2020

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria, a través de la regidoria de Foment Econòmic, ha convocat una oferta d'ocupació temporal a través del programa EMCORP 2020, finançat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Este pla està dirigit a persones desocupades majors de 30 anys. Les seleccionades tindran un contracte de jornada completa durant 6 mesos.  S'oferixen un total de 6 places: graduat en Dret, arquitecte tècnic, enginyer tècnic d'obra civil, treballador social, peó i una altra de xofer per a la Brigada de Residus Sòlids Urbans. 

Els aspirants han d'estar inscrits en Labora en els codis que s'establix per a cada plaça, ja que seran enviats des d'esta oficina. El termini per a apuntar-se finalitza el pròxim 16 de setembre. L'anunci de la convocatòria es pot consultar en la web municipal.

D'altra banda, el regidor de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha anunciat que l'Ajuntament de Llíria “també posarà en marxa, pròximament, noves contractacions a través dels programes autonòmics d'ocupació EMPUJU i ECOVID”.

A més, ha informat que “està previst que la pròxima setmana es publiquen les baremacions dels aspirants presentats al Pla Municipal d'Ocupació, que compta amb una oferta de 45 llocs de treball”. 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon