Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Plenari de la Mancomunitat aprova l'adhesió al II Conveni Marc de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

C.U.PO i Millorem Benaguasil participaran en els plens amb veu però sense vot

Aquesta vesprada s'ha celebrat la sessió ordinària del Ple de la Mancomunitat Camp de Túria. La reunió s'ha convocat de manera telemàtica com a mesura de control i prevenció de la COVID-19.

Entre altres assumptes, el ple ha aprovat l'adhesió a l'II Conveni Marc de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). Es tracta d'un “avanç per a tot el personal que treballa en la Mancomunitat Camp de Túria”, ha explicat la presidenta de l'ens supramunicipal, Lola Celda.

La màxima representant política ha afegit que “els treballadors i treballadores d'aquesta casa han estat marginats durant molts anys. Des que en 1981 es creara la Mancomunitat han estat sense un conveni que regulara les seues condicions. A partir d'ara, estaran emparats per un acord que vetlarà pels seus interessos”.

A més, i en compliment amb la Llei de Mancomunitats i després de sol·licitar-ho les formacions polítiques locals de Ciutadans d'Urbanitzacions La Pobla de Vallbona (C.U.PO.) i Millorem Benaguasil podran participar en els plens de la Mancomunitat, amb veu però sense vot el que en paraules de Celda “redunda en major participació i transparència”.

Tal com indica l'article 20 apartat 4e: “Les formacions i agrupacions polítiques que pertanguen a algun ajuntament integrant de la mancomunitat que no compte amb un representant electe en aquesta, podran sol·licitar a l'a presidència de la mancomunitat participar en les seues sessions plenàries amb veu però sense vot”.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon