Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Conservatori Professional de Llíria arranca el curs amb les instal·lacions adaptades al Covid-19

Llíria:

El regidor d'Ensenyaments Artístics de Llíria, Paco García, va visitar, al costat de l'equip directiu del Conservatori Professional de Música de la localitat, les instal·lacions del centre i va estar present en l'inici del curs acadèmic 2020-21, per a valorar i posar a la seua disposició tots els recursos necessaris per al compliment de les actuals mesures sanitàries.

En este sentit, García ha assenyalat que "este estiu s'ha treballat intensament en la remodelació i adaptació de diverses aules, així com s'ha fet un manteniment d'integral amb la seua insonorització, repintat d'espais i senyalització Covid-19 d'entrades i eixides, dotant a més al centre amb pantalles protectores i dispensadors de gel hidroalcohòlic".

Les mesures de seguretat amb les quals funcionarà el Conservatori seran similars a les que s'estan adoptant en els centres educatius d'ensenyament reglat, com a col·legis o instituts. Així, es mantindrà la distància de seguretat i serà obligatori l'ús de mascareta. També s'han establit protocols d'entrada i eixida, amb presa de temperatura; ventilació de les aules i neteja continuada durant les hores lectives; s'han col·locat mampares per a instruments i professorat; i s'habilitaran nous espais perquè les classes grupals permeten més separació.

Per part seua, el professorat ha preparat un pla de contingència i una programació per a l'alumnat que garantirà la major presencialitat possible, sempre mantenint les premisses de seguretat i protecció sanitàries. De la mateixa manera, tot el personal s'ha format en noves tecnologies per a la utilització de plataformes online per a poder impartir les classes a distància i que no es perda cap hora lectiva.

L'edil d'Ensenyaments Artístics ha agraït "el treball i la preparació que ha dut a terme l'equip directiu al costat del professorat i personal no docent del Conservatori, que s'han bolcat durant tot l'estiu fent els preparatius necessaris perquè este inici de curs 2020-21 es poguera realitzar amb la major normalitat possible que comporta este moment de pandèmia". Igualment "volem traslladar este agraïment a l'alumnat i les seues famílies, per la seua paciència, comprensió i col·laboració per a adoptar totes estes mesures".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon