Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen els cursos de PFCB de tèxtil i mecànica de la Mancomunitat Camp de Túria

 Hui han començat els cursos del Programa de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) de Tèxtil i Mecànica que s'ofereixen des de la Mancomunitat Camp de Túria. En concret, 29 alumnes i alumnes de Camp de Túria han iniciat el curs 2020/2021.

En el curs d'Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell hi ha matriculats 14 persones, un de Vilamarxant, un d'Alboraig, una de La Pobla de Vallbona una altra de Domenyo i la resta de Llíria. En el d'Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles són 9 de Llíria, 1 de L'Eliana, 2 de La Pobla de Vallbona, 2 de Benaguasil i 1 de Xest.

La presentació del curs ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, qui ha volgut donar la benvinguda a tot l'alumnat i ha expressat que “tindrem una millor societat si som millors persones”. La presidenta els ha motivat perquè aprofiten aquesta formació i es convertisca en “una oportunitat per a decidir el seu futur”.

Durant tot el curs escolar, l'alumnat aprendrà a més de conceptes tècnics i habilitats relacionades amb la matèria en qüestió, aprendrà a complir normes de “puntualitat, respecte cap als companys i companyes, disciplina i com relacionar-nos amb les altres persones”, ha explicat Celda.

El cos docent ha recordat a tots els alumnes i alumnes la necessitat de ser respectuosos amb totes les normes de seguretat i higiene que s'han establit per a prevenir els contactes de la COVID-19.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon