Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil lliura els Premis Acadèmics 2019-2020

L'Ajuntament de Benaguasil ha celebrat el lliurament de premis als millors expedients acadèmics corresponents al curs 2019-2020, en Educació Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Grau Professional de Música.

L'acte, celebrat al pati de l'escola infantil de la Basseta, va estar presidit per l'alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, i el regidor d'Educació, Alfonso Faus. Al costat d'ells han sigut presents els equips directius i docents dels centres educatius així com l'alumnat guardonat.

Es tracta de la novena edició d'aquests premis, reconeixent-se en aquesta ocasió la trajectòria acadèmica de deu alumnes que han sigut proposats pels centres en obtindre les millors qualificacions.

Els premiats en Primària han sigut Claudia Pérez Collado i Alejandra Blanes Pisá, alumnes dels col·legis Luis Vives i Asunción de La nostra Senyora respectivament.

En Secundària han sigut reconeguts Albert Catalá Escamilla, alumne de l'IES Benaguasil i Maria Garrido Capella i Lidia Durá *ortiz per part de l'Asunción.

El premi al millor expedient acadèmic del Cicle Formatiu d'Activitats Comercials ha recaigut en Pablo Rajadel Pérez mentre que Vanessa Domínguez Calduch ha obtingut el del Cicle de Gestió Administrativa del centre Asunción. Respecte a Batxillerat, el guardó ha sigut per a Kevin Alcanyís Bonet, alumne de l'IES.

Finalment Rubén València Aymami i Marc Balaguer Escribano han sigut reconeguts amb el premi al millor expedient de final de grau professional de música, impartit en el Conservatori Professional de Música de Benaguasil.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon