Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornades de la Mancomunitat per a Joves Emprenedors Cooperativistes per al 10 de novembre

La Mancomunitat Camp de Túria ha preparat per al pròxim 10 de novembre de 9.30 hores a 14:30h. en el saló multiusos de Llíria una sessió destinada a joves.

Es tracta d'una activitat organitzada dins del ACORD Camp de Túria, programa que depèn de Promoció Econòmica. La jornada finançada per Divalterra i que forma part de la programació del AulaEmpresocial de la Universitat de València vol donar a conèixer les diferents maneres d'emprendre en l'economia social.

Els objectius de la sessió programada són els de donar a conèixer la fórmula d'emprenedoria en cooperatives entre els estudiants i professors/as així com ADL’s de la comarca.

En la jornada s'introduirà al model cooperatiu com a alternativa a l'emprenedoria juvenil, a través d'un exemple, i de l'explicació teòric-pràctica dels aspectes conceptuals i de funcionament de les cooperatives, així com a la forma de constitució i gestió, indicant els avantatges del model social enfront d'altres fórmules d'empresa.

En les pròximes setmanes La Mancomunitat informarà de la manera d'inscripció a l'esdeveniment que serà totalment gratuït.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon